Dezvăluiri incredibile! După ce a fost BĂTUTĂ, Monica Tatoiu a fugit de ACASĂ: „Întâi m-a bătut, m-a pedepsit…”

Dezvăluiri incredibile! După ce a fost BĂTUTĂ, Monica Tatoiu a fugit de ACASĂ: „Întâi m-a bătut, m-a pedepsit…”
Dezvăluiri incredibile! După ce a fost BĂTUTĂ, Monica Tatoiu a fugit de ACASĂ: "Întâi m-a bătut, m-a pedepsit..."

Monica Tatoiu a dezvăluit detalii cutremurătoare dintr-o parte întunecată a vieții sale, în care a avut mari probleme.

Femeia de afaceri a mărturisit că și-a trăit din plin adolescența, acest lucru aducându-i însă mari probleme, fiind bătută de părinți.

Monica Tatoiu a declarat într-un interviu pentru Antena Stars că a fugit de acasă, a mâncat bătaie şi a divorţat la fel de repede cum s-a căsătorit.

„Întâi m-a bătut, m-a pedepsit. După patru ani am fugit de acasă… Am fugit cu tineri care nu erau de educația familiei mele. Am băut, fumat la 16, 17 ani…urât”, a mărturisit Monica Tatoiu.

Astfel că părinții i-au propus să se se căsătorească, dar mariajul a fost un fiasco total, întrucât diva a fugit cu iubitul din tinerețe. Mariajul a ținut doar trei luni, dupa cum precizează Antena Stars.

Câțiva ani mai târziu, viața a luat o întorsătură bună pentru ea și s-a căsătorit cu Victor Tatoiu, barbatul cu care este maritata de 30 de ani.

Știi ce-a fost frumos? Că întâi ne-am iubit, apoi ne-am împrietenit, iar acum suntem călători”, a declarat Monica Tatoiu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X