evzmonden.ro Web analytics

Dezvăluiri INCENDIARE din viața Andreei Berecleanu: „De șase ani soțul meu…”

Dezvăluiri INCENDIARE din viața Andreei Berecleanu: „De șase ani soțul meu…”
Dezvăluiri INCENDIARE din viața Andreei Berecleanu: „De șase ani soțul meu...”
Dezvăluiri INCENDIARE! Prezentatoarea TV de știri a făcut publice informații despre viața ei privată, dar și despre cei 20 de ani de carieră, într-o emisiune de la Antena 1. 
 „Pe partea de final a jurnalului îmi permit să fie mai altfel, când sunt ştiri mai… Când mă văd oamenii în realitate spun că sunt mai înaltă decât credeau, sau mai slabă decât credeau. (…) Anul ăsta sunt 25 de ani în această meserie, zi de zi. Am văzut multe în viaţa asta profesională. Am trăit multe epoci şi culmea este că le-am supravieţuit. Lumea mă întreabă când o să scriu o carte. Nu vreau să cochetez cu asta.

Am făcut şi divertisment. A fost altceva. E greu. Amprenta ştirilor, totuşi… de 20 de ani. Simona Gherghe are un succes teribil şi a pornit de la ştiri”, a povestit Andreea Berecleanu.

În aceeași emisiune, Andreea Berecleanu a povestit despre cei doi copii minunaţi ai săi şi despre soţul care o iubeşte enorm şi este alături de ea tot timpul: „Mi-am dorit să am copii. Sunt o mamă tânără pentru o fată de 16 ani. Eva este acum mai înaltă decât mine şi cred că peste un an va fi şi Petru. Ei sunt destul de activi în multe zone: fac şi sport, şi artă, şi pian, nu prea au timpi morţi. Se văd cu prietenii, merg şi ei la film. Îi las. Au nevoie de momentele lor. E normal să aibă şi viaţa lor socială. (…)

Am avut un mare noroc să îl întâlnesc pe Constantin şi copiii să îl iubească. Ei din prima clipă au locuit cu Constantin şi cu noi. Suntem aproape de 6 ani împreună. Tatăl lor este plecat din ţară. El e în Africa de sud. Ei au fost acolo, dar e distanţa mare, merg de obicei vara”, a povestit Andreea Berecleanu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X