evzmonden.ro Web analytics

Dezvaluiri INCENDIARE din dormitorul femeilor celebre: “Mi-a luat mult timp să accept ideea că sunt atrasă de femei”

Dezvaluiri INCENDIARE din dormitorul femeilor celebre: “Mi-a luat mult timp să accept ideea că sunt atrasă de femei”
Dezvaluiri INCENDIARE din dormitorul femeilor celebre: "Mi-a luat mult timp să accept ideea că sunt atrasă de femei"

Dezvaluiri INCENDIARE din dormitorul femeilor celebre! Modelul  preferat de cei mai mari desingneri si cele mai renumite case de moda din lume, Cara Delevingne şi-a deschis sufletul unei publicaţii renumite. Ea a explicat cât de mult i-a luat să accepte ideea că este atrasă de femei.

Conform publicaţiei Vogue, Fotomodelul Cara Delevingne (22 de ani) a spus că are o relație intimă cu o femeie: “Cred că faptul că sunt îndrăgostită de iubita mea mă face atât de fericită cu mine însămi, zilele astea. Şi să spun acest lucru eu, cu gura mea, e mare lucru! Mi-a luat mult timp să accept ideea că sunt atrasă de femei, până când m-am îndrăgostit de una la 20 de ani şi a trebuit să accept asta”, a spus Cara.

Cara a mai vorbit și despre visele erotice pe care le are și cu bărbați: “Am vise erotice cu bărbaţi, dar femeile mă inspiră complet şi tot ele mă coboară. Am fost rănită doar de femei”.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X