DEZVĂLUIRI INCENDIARE DE ULTIMĂ ORĂ! Cu ce își petrece Liviu Dragnea timpul ÎN PUȘCĂRIE

Liviu Dragnea, fostul șef al PSD, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare. Pentru a-și reduce pedeapsa, fostul politician merge la muncă zilnic, de luni până vineri, opt ore pe zi, informează Realitatea.net.

Pentru a-și reduce pedeapsa, Liviu Dragnea repară mașinile din parcul auto al unității corecționale. Acesta nu are privilegii și este tratat ca orice deținut comun. El se îmbracă în haine civile, nu epatează în nciun fel și este extrem de discret.

Dragnea încearcă să-și ispășească pedeapsa fără dificultăți. Nu este pretențios la mâncare, pentru că refuzul hranei zilnice ar însemna o formă de protest și ar atrage după sine consecințe, iar Dragnea nu face nimic din ce i-ar putea crea probleme sau i-ar putea aduce o prelungire a pedepsei.

Citește și: Ce parere au parintii Irinei Tanase despre relatia cu Liviu Dragnea. Dezvaluiri incredibile

El are dreptul de a cumpăra de la magazinul pușcăriei produse în limita a 3/4 din valoarea salariului minim brut pe economie, adică în jur de 1.500 de lei pe lună. Se pare că stă singur într-o celulă zugrăvită cu puțin timp înainte să-l găzduiască pe el și primește vizite săptămânal, în general de la iubita sa – Irina Tănase și fiul său – Valentin Dragnea.