Dezvăluiri INCENDIARE! De ce NU se CĂSĂTOREȘTE Sore cu tatăl copilului său: „Nu are intenții serioase…”

Dezvăluiri INCENDIARE! De ce NU se CĂSĂTOREȘTE Sore cu tatăl copilului său: „Nu are intenții serioase…”
Dezvăluiri INCENDIARE! De ce NU se CĂSĂTOREȘTE Sore cu tatăl copilului său: „Nu are intenții serioase...”
Autor:

Sorina Mihalache, cunoscută ca Sore Mihalache alias Sore, în vârstă de 29 de ani, a dezvăluit într-o emisiune TV  care este adevăratul motivul pentru care nu are de gând să se căsătorească cu tatăl copilului său. 

„Dacă nu am fi avut copii și am fi fost împreună de cinci ani era altfel, mă gândeam de ce nu are intenții serioase. Am observat că sunt unele persoane care se panichează când semnează un act. Eu, cum am mai zis, copiii ceea ce văd repetă. Eu vreau ca ei să aibă modele bune, dacă nu avem norocul unei iubiri fericite până la adânci bătrâneți, e bine să facem ce ne e bine. Sunt mulți copiii care trăiesc în familii dezorganizate și au traume.

Avem obiceiul cu seara fetelor și băieții. Eu mă întorc pe la 2, iar el pe la 5. Dacă mă trezesc în toiul nopții îl rog să-mi mai shaorma. O fărâmă de gelozie este atunci când pleacă la mare de 1 mai cu băieții. Omul care minte, îl vezi, eu am instincte. Nu suntem înnebuniți după ideea de eveniment mare, nu avem cum să reducem lista. Botezul era necesar, dar numai gândul că trebuie să organizez nunta nu-mi place. Am face o nuntă pentru invitați, prefer să plecăm în vacanță cu acei bani”, a declarat Sore, la Antena Stars.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X