evzmonden.ro Web analytics

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Daniela Gyorfi a SPUS TOTUL, în direct la TV: „Trebuie să recunosc…”

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Daniela Gyorfi a SPUS TOTUL, în direct la TV: „Trebuie să recunosc…”
DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Daniela Gyorfi a SPUS TOTUL, în direct la TV: „Trebuie să recunosc...”

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Daniela Gyorfi, cântăreața de 49 de ani, nu a avut niciodată probleme cu greutatea, însă nu s-a întâmplat totul de la sine. Ea a dezvăluit totul, în direct la TV.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Daniela Gyorfi, cântăreața română de origine maghiară, a spus ce tratamente corporale face și care este regimul ei alimentar. Cântăreața a mai spus ce îi aduce un plus în ceea ce priveşte silueta ei demnă de invidiat.

“Trebuie să recunosc că nu neapărat că mă abţin, de când mă ştiu, nu neapărat că ţin un regim strict. Îmi plac şi mie cartofii prăjiţi, îmi plac şi mie dulciurile, dar mă recompensez pentru că nu beau, nu fumez, nu beau băuturi acidulate, nu mănânc tocăniţe, când şi când supe, supe creme, dar mă rog… destul de rar. Mănânc salate, foarte multe fructe. Am grijă la ce mănânc şi încerc măcar odată pe săptămână să îmi fac de cap în sensul că mănânc ceea ce îmi place. 67 centimetri în talie. (…) Când am fost gravidă am luat aproape 11 kilograme. Mai fac acasă câteva, 30 de minute… Trebuie să faci, trebuie continuitate. Timpul meu este foarte limitat. Compensez, fac dansuri”, a spus Daniela Gyorfi pentru Antena Stars.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X