evzmonden.ro Web analytics

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Marina Almășan, despre cel mai COMPLICAT MOMENT al vieții sale

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Marina Almășan, despre cel mai COMPLICAT MOMENT al vieții sale
DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Marina Almășan, despre cel mai COMPLICAT MOMENT al vieții sale

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Marina Almășan a vorbit, într-un interviu, despre momentul cel mai complicat al vieții sale. Prezentatoarea de la TV a menționat că nu a avut sprijinul fostului soț, așadar toată responsabilitatea creșterii copilului lor i-a revenit doar ei.

Marina Almășan a vorbit, într-un  interviu acordat celor de la femeide10.ro, despre cât de greu i-a fost să-și crească copilul singură, fără Victor Socaciu, tatăl copilului său.

“Am devenit “mamă singură” în momentul cel mai complicat al vieții unui copil: trecerea din copilărie,la adolescență. Aveți în casă adolescenți? Doamne, cât de bine se potrivește zicala “Cine are, să-i trăiască, cine nu, să nu-și dorească!”. Un copil care se crede om mare se gestionează greu și în doi, cu atât mai mult de una singură. Mai ales în zilele noastre, în care ți-e greu să gestionezi și un gândac de bucătărie, darămite un om! Și nu latura financiară este neapărat cea care umbrește cel mai mult această etapă a vietii copiilor noștri…
Constatând relația fantastică, pe care o am cu fiul meu ( scăpat între timp, slavă Domnului , de pubertate și adolescență! ) multe mame mi se adresează cerându-mi sfaturi. Le ofer cu drag, dar și cu prudență, pentru că, așa cum nicio boală nu seamănă cu alta la fel, chiar dacă diagnosticul este același, tot așa, nici aici nu pot fi date rețete, ca la prăjituri”, a povestit vedeta de la TVR.

“Să nu credeți că, pentru că, am fost un om cuminte si am făcut emisiuni frumoase, Doamne-Doamne mi-a repartizat un adolescent perfect. ( Definiție : Adolescent perfect = acel adolescent care nu iese din vorba părinților, învață de nota 10, citește în draci, își ajută mama la treburile casei, este prieten numai cu olimpici, se hrănește sănătos și face sport, în loc să zacă pe calculator. Intr-un cuvânt: …SF!). Nuuuu! Nicidecum! Păi..aș fi simțit eu atunci că trăiesc cu adevărat?!? Exclus! Am avut și eu parte de muncile mele de Sisif, în a-mi trage puștiul pe calea cea bună! Am luptat cu mori de vânt și cu imixtiunile nefaste ale unui tată iresponsabil, am baletat între sfaturile “old fashion” ale părinților mei și recomandările psihologiei moderne, m-am războit cu computerul si fast-foodurile, cu prietenii nepotriviți, cu foamea de țoale însemnate cu etichete răsunătoare. Mi-am luat aliați. Victor a aflat abia acum, spre exemplu, de pactul pe care-l făcusem cu doamna dirigintă, prin care aflam, în timp real, orice abatere a fiului meu de la conduita corectă. Își amintește însă cum îl luam, de fiecare dată, la sigur, invocând “surse false” și-i ceream socoteală pentru orice trăznaie făcea pe la școala ( har Cerului, mărunte și deloc mericuloase! )
Da, dragi mame, am fost și eu, cum am mai recunoscut și în alte rânduri, “mama cea rea”! Am spus NU, atunci când am fost implorată, n-am aruncat cu bani, am ignorat lacrimi generate de răsfăț, am aplicat pedepse, am stabilit reguli. Încă mai păstrez “contracte” încheiate între mine și Victoraș, prin care îi stabileam responsabilități, angajându-mă eu însămi să-i rezolv anumite doleanțe. Acum ne amuzăm împreună, privindu-le!

Am plâns, când, în momentele sale de revoltă adolescentină, puștiul îmi striga nemilos : “Uite, tata mi-ar fi dat bani să-mi iau consola asta!” Dar strigătele lui s-au stins de la sine, prin tribunalele în care l-a cărat același tată, luptându-se să-i micșoreze cât poate cuvenita pensie alimentară…

Însă sfatul pe care îl dau, din toată inima, mamelor care-și cresc singure acolescenții este de a încerca să se împrietenească la cataramă cu aceștia. Știiiiu! E al naibii de greu să te tragi de șireturi cu cineva, care te consideră depășită, care îți taie din start orice încercare de apropiere, care iți desființeaza orice sfat și-ți aruncă vorbe grele cu ușurința cu care mănânci semnițe”, a încheiat Marina Almășan.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X