Anna Lesko este o mamă singură, după ce a ales să divorțeze de tatăl copilului ei. Acum vedeta și-a luat inima în dinți și a spus tot ce crede despre o relație.

A anunțat recent că s-a despărțit de tatăl copilului ei, iar acum vorbește despre felul în care evoluează o relație, de la început până la despărțire. Anna Lesko are o părere dură despre ceea ce se întâmplă de cele mai multe ori într-un cuplu.

A fost dur criticată, dar și încurajată pentru alegerea ei, însă acum vedeta și-a luat inima în dinți și a spus tot ce crede despre o relație, de la început și până la despărțire.

Citește și:

Vedeta nu are o părere bună despre ceea ce se întâmplă de cele mai multe ori într-un cuplu, scrie spynews.ro, citat de b1.ro.

Ea a scris pe pagina sa de Facebook, despre relații de la început și evoluția lor odată cu apariția rutinei și a sentimentului de siguranță, apoi a „raportului” pe care cei din cuplu încep să îl dea în fața celuilalt, până la momentul despărțirii. Anna a mai spus și care este lucrul care dăunează cel mai mult unei relații.

„E drăguț la început. Se mută împreună. Fac cunoștință cu obiceiurile, gusturile, preferințele fiecăruia, ciudățeniile fiecăruia. Lui îi place pâinea arsă la micul dejun iar ea face pipi cu ușa deschisă larg la baie. Unele obiceiuri înveți să le accepți iar altele sunt ofensive, pur și simplu enervante. Se creează rutina. Devin familiari si creste sentimentul de siguranță. Începi să dai „raport” unde ești, cu cine ești, ce faci, ce vei face în următoarele 10 minute si până când vă veți vedea la sfârșitul zilei, etc… Familiaritatea asta de multe ori se dovedește a fi un anti-afrodiziac”, a scris Anna Lesko, pe pagina sa de Facebook.