}

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Alex Bodi rupe tăcerea: „E normal într-o relație să se întample asta…”

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Alex Bodi rupe tăcerea: „E normal într-o relație să se întample asta…”
DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Alex Bodi rupe tăcerea: „E normal într-o relație să se întample asta...”
Autor:

Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a rupt tăcerea și a vorbit despre apartamentul care s-a scris că ar fi noua locuință a blondinei.

Apartamentul în care vedeta se fotografia foarte des este locuința lui Alex Bodi, undestă alături de asociatul său. De când Bianca și Alex s-au despărțit, blondina s-a întors în apartamentul pe care-l deține, iar Alex Bodi a rămas în penthouse, prezentat ca cel mai înalt din București în presă, alături de partenerul său de afaceri.

„Apartamentul nu este al Biancăi, ea a locuit din când în când la mine, cred că e normal într-o relație să se intample asta. Acum, după ce ne-am despărțit, iți dai seama că nu mai locuiește aici. Bianca și-a facut acele poze la niste haine, probabil că i-a placut decorul, panorama. Au fost făcute cu acordul meu, ea m-a întrebat dacă poate să le facă și eu i-am spus ca da. Acum, în apartament locuim eu și asociatul meu”, a declarat Alex Bodi pentru WOWbiz.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X