}

Dezvăluiri incendiare! Află detaliile traumei pe care a trăit-o Monica Bârlădeanu în urmă cu mulți ani

Dezvăluiri incendiare! Află detaliile traumei pe care a trăit-o Monica Bârlădeanu în urmă cu mulți ani
Dezvăluiri incendiare! Află detaliile traumei pe care a trăit-o Monica Bârlădeanu în urmă cu mulți ani
Autor:

Dezvăluiri INCENDIARE! Rănile pe care le are Monica Bârlădeanu în suflet nu se vor vindecă niciodată şi îşi au originea în trecut, iar El de aiena Lasconi, cea care a inițiat campania „Rătăciți în sine. Depresia, boala mileniului”, a povestit în câteva cuvinte despre drama prin care a trecut vedeta TV când era doar un copil.

Monica Elena Bîrlădeanu, cunoscută și sub numele americanizat Monica Dean, a acceptat să-și deschidă sufletul în fața Elenei Lasconi pentru a trage un semnal de a alarmă și pentru a le arăta celor care suferă de boala mileniului că se pot vindeca. Puțini sunt cei care știu că Monica Bârlădeanu, în vârstă de 39 de ani, a trecut printr-o experiență traumatizantă pe vremea când era copil, când a fost pusă să aleagă între părinții săi.

„Cei cu care am vorbit au niste povesti care sunt mai mult de atât. Uite, îti spun despre Monica Bârladeanu care m-a impresionat. M-a terminat Monica. Jur. Nu m-am gândit vreo secunda ca o sa fie asa povestea cu ea. Mi-a povestit de bataile pe care i le dadea tatal mamei, inclusiv zgomotele pe care le faceau loviturile în corp, mi-a spus despre divortul lor, de faptul ca tatal ei a fost diagnosticat ca maniaco-depresiv si s-a sinucis. Sunt lucruri foarte, foarte dure si fata asta mi se pare atât de puternica si atât de curajoasa ca a stat de vorba cu mine. Stia ca o filmez, stia ca o sa fac un reportaj în campania asta, dar vrea sa traga si ea un semnal de alarma. Stie cât de important este si cât de greu si cât de grav este sa nu te tratezi. Sunt lucruri foarte dure pe care o sa le auziti în cadrul campaniei”, ne-a povestit Elena Lasconi în direct din studioul Ringier, marturisindu-ne ca a plâns alaturi de prezentatoarea de la „Ferma vedetelor.

„Când am întrebat ce s-a întâmplat cu tatal ei, mi-a zis ca a murit si am întrebat ce s-a întâmplat si a fost asa o pauza prelunga, timp în care mie mi se strângea stomacul si mi-a zis ca asa a ales el”.

Sursa: www.doctorulzilei.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X