Află care a fost CAUZA DESPĂRȚIRII dintre Dana Nălbaru și Călin Goia! Chiar dacă acum și-au întemeiat o altă familie și au trecut 13 ani de când nu mai sunt împreună, Dana Nălbaru nu poate uita amintirile neplăcute din timpul relaţiei cu solistul trupei Voltaj, Călin Goia.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relaţie este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul şi cu totul altfel viaţa, în general. Am ştiut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relaţie”, a spus artista.

Citește și: Maia Morgenstern a rupt tacerea! Dezvaluiri despre relația cu actorul Claudiu Istodor: „Da, suntem un cuplu...”

De ce a rămas totuși alături de un bărbat care nu o făcea fericită? „Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva şi o viaţă, chiar dacă acel cineva nu-ţi este cel predestinat. Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aş vrea să spun că bărbaţii sunt nişte nenorociţi… Sunt multe motive pentru care am continuat această relaţie timp de aproape şase ani”, potrivit unica.ro.

 

Dana a mai spus că nefericirea din relație și-a pus amprenta și asupra sănătății sale. Făcea atacuri de panică foarte des, iar acestea au încetat atunci când a început relația cu Dragoș Bucur.

Astăzi, Dana Nălbaru este căsătorită cu actorul Dragoş Bucur şi au împreună trei copii, dintre care unul este adoptat. La rândul lui, Călin s-a căsătorit şi are un băieţel.