evzmonden.ro Web analytics

Dezvăluiri INCENDIARE! Adevărul despre RELAȚIA dintre Traian Băsescu și Elena Udrea. Un fost consilier prezidenţial a spus totul: „Îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând pe biroul lui…”

Dezvăluiri INCENDIARE! Adevărul despre RELAȚIA dintre Traian Băsescu și Elena Udrea. Un fost consilier prezidenţial a spus totul: „Îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând pe biroul lui…”
Dezvăluiri INCENDIARE! Adevărul despre RELAȚIA dintre Traian Băsescu și Elena Udrea. Un fost consilier prezidenţial a spus totul: „Îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând pe biroul lui..."

Dezvăluiri INCENDIARE! Adevărul despre relația dintre Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, și Elena Udrea, fost politician român, a fost povestită de Adriana Săftoiu, fost consilier prezidenţial.

Relaţia pe care fostul preşedinte al României o avea cu Elena Udrea a fost povestită de Adriana Săftoiu într-o carte scrisă chiar de ea. Fostul consilier a povestit un episod petrecut chiar în birocul şefului de la Cotroceni, informează Pro Sport.

“Pe la şase seara, m-a chemat la el (n. red – la Traian Băsescu) în birou. Ea, îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând de biroul lui. Niciun gest de a masca atitudinea deloc neoficială şi nepotrivită locului. Elena m-a privit cu siguranţa femeii care poate sta la propriu pe biroul şefului”, a povestit Adriana Săftoiu.

Adriana Săftoiu a mai dezvăluit în cartea sa o întâmplare ce s-a desfășurat într-un avion, tot cu proaspăta mămică, care a fost reținută de Interpol, în plină stradă, în Costa Rica, pe 4 octombrie, și fostul președinte al României.

“Într-o vizită de o zi în Polonia, unde ne-a însoţit şi Gyorgy Frunda, care privea cu o anumită îngăduinţă bustul şefei Cancelariei aşezată în faţa lui în aeronava prezidenţială, Traian Băsescu i-a sugerat cât a putut de discret să încerce ceva mai acoperit. Spaţiul era prea mic ca să nu fie auzită conversaţia. Elena Udrea a mărturisit că nu are bagaj cu ea, fiind o vizită cu întoarcere în aceeaşi zi. Dar, odată ajunşi la sol, a dispărut din delegaţie. A reapărut în cladirea unde avea loc acel summit cu bluza schimbată, purta o helancă. Traian Băsescu nu s-a putut abţine: “Acum ai exagerat cu bluza asta de mănăstire!”. Uneori aveau haz împreună”, se mai arată în cartea foste ziariste.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X