Adevărul ascuns despre relația dintre Traian Băsescu și Elena Udrea. Totul a fost divulgat de un fost consilier prezidenţial: „Îmbrăcată în roşu…”

Adevărul ascuns despre relația dintre Traian Băsescu și Elena Udrea. Totul a fost divulgat de un fost consilier prezidenţial: „Îmbrăcată în roşu…”
Adevărul ascuns despre relația dintre Traian Băsescu și Elena Udrea. Totul a fost divulgat de un fost consilier prezidenţial: „Îmbrăcată în roşu..."
Autor:

Adevărul despre relația dintre Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, și Elena Udrea, fost politician român, a fost povestită de Adriana Săftoiu, fost consilier prezidenţial.

Relaţia pe care fostul preşedinte al României o avea cu Elena Udrea a fost povestită de Adriana Săftoiu într-o carte scrisă chiar de ea. Fostul consilier a povestit un episod petrecut chiar în birocul şefului de la Cotroceni, informează Pro Sport.

„Pe la şase seara, m-a chemat la el (n. red – la Traian Băsescu) în birou. Ea, îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând de biroul lui. Niciun gest de a masca atitudinea deloc neoficială şi nepotrivită locului. Elena m-a privit cu siguranţa femeii care poate sta la propriu pe biroul şefului”, a povestit Adriana Săftoiu.

Adriana Săftoiu a mai dezvăluit în cartea sa o întâmplare ce s-a desfășurat într-un avion, tot cu proaspăta mămică, care a fost reținută de Interpol, în plină stradă, în Costa Rica, pe 4 octombrie, și fostul președinte al României.

„Într-o vizită de o zi în Polonia, unde ne-a însoţit şi Gyorgy Frunda, care privea cu o anumită îngăduinţă bustul şefei Cancelariei aşezată în faţa lui în aeronava prezidenţială, Traian Băsescu i-a sugerat cât a putut de discret să încerce ceva mai acoperit. Spaţiul era prea mic ca să nu fie auzită conversaţia. Elena Udrea a mărturisit că nu are bagaj cu ea, fiind o vizită cu întoarcere în aceeaşi zi. Dar, odată ajunşi la sol, a dispărut din delegaţie. A reapărut în cladirea unde avea loc acel summit cu bluza schimbată, purta o helancă. Traian Băsescu nu s-a putut abţine: „Acum ai exagerat cu bluza asta de mănăstire!”. Uneori aveau haz împreună”, se mai arată în cartea foste ziariste.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • In cazul „Clinton” era vorba despre dovezi incontestabile (ADN),aici e vorba despre insinuari ,invidie otravita – femeie contra alta femeie „mai dotata”,ce stia ca are ce arata si cu ce provoca. In rest nimic concret,inafara de provocarile jmecherei E.U. si garda putin scapata de sub control in fata tentatiei a lui „Base'”,care prost nefiind intelegea jocul „divei” de pe damb-bou-vitzea….”Daca” si cu „Parca” s-au plimbat in barca…restul nu e confirmat.
    Oricum ar fi fost ,gestul madammei Saftoiu nu este „fair-play”,chiar daca:….”Niciun gest de a masca atitudinea deloc neoficială şi nepotrivită locului. Elena m-a privit cu siguranţa femeii care poate sta la propriu pe biroul şefului”, a povestit Adriana Săftoiu.”

  • ..deci este adevarat ca politica este cu_rva..si atunci firesc, leana politicianca a facut ce trebuie facut ..a fost o ….

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X