}

DEZVĂLUIRI ÎN PREMIERĂ! Ce a făcut Megan Fox pentru a atrage clienți, înainte de a deveni celebră

DEZVĂLUIRI ÎN PREMIERĂ! Ce a făcut Megan Fox pentru a atrage clienți, înainte de a deveni celebră
DEZVĂLUIRI ÎN PREMIERĂ! Ce a făcut Megan Fox pentru a atrage clienți, înainte de a deveni celebră
Autor:

Megan Fox, actrița și fotomodelul american care a devenit extrem de cunoscută odată cu rolul ei în franciza “Transformers”, în vârstă de 32 de ani, a făcut dezvăluiri în premieră din tinerețe.

Invitată într-o emisiune TV, actriţa a mărturisit că, înainte de a deveni celebră, a fost nevoită să facă lucruri de care nu este tocmai mândră: a lucrat într-un magazin şi, ocazional, purta costumaţii ciudate ca să atragă clienţii. Mai exact, un costum de banană,, informează observator.tv.

Megan Fox este mamă a doi copii. Ea este căsătorită cu fostul actor din serialul “Beverly Hills 90210”, Brian Austin Green, iar împreună mai au un băiat, Noah, născut în septembrie 2012.

Reamintim că în luna februarie a acestui an, frumoasa actriță a fost înlăturată din al treilea film  al francizei  “Transformers” fără nicio explicaţie.

“Am făcut parte dintr-un film pe care voiau să îl asigure că ar face 700 milioane de dolari, întrucât au suprasolicitat mass-media cu starurile lor. Nu vreau ca oamenii să se sature de mine înainte de a face ceva adevărat”, a declarat Megan Fox pentru Nylon, citat de one.ro.

Disparitia actritei din lumina reflectoarelor este mult mai complicată, iar regizorul filmului, Michael Bay, a avut un rol în încheierea carierei sale.

Războiul dintre cei doi a pornit atunci când Megan Fox a declarat pentru Wonderland Magazine că Bay era voia să fie un dictator pe platourile de filamere:”ca Napoleon şi vrea să îşi creeze această reputaţie de om nebun. Vrea să fie ca Hitler pe platourile de filmare şi chiar îi iese.”

Ulterior, Bay a dezvăluit că Steven Spielberg i-a cerut să o concedieze imediat, mai ales din cauza comparaţiei pe care a făcut-o: “Nu am fost jignit, deoarece ştiu cum este Megan. Îmi pare rău, Megan. Îmi pare rău că te-am făcut să lucrezi 12 ore. Îmi pare rău că te-am făcut să apari la timp. Filmele nu sunt mereu călduroase şi pufoase”, a declarat Bay pentru GQ.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X