Dezvăluiri halucinante! Ea este Erika, singura nevastă a lui Ion Țiriac care l-ar fi „TRADUS” pe afacerist cu un mare actor român! Milionarul este singur azi, de ziua lui, la 77 de ani!

Dezvăluiri halucinante! Ea este Erika, singura nevastă a lui Ion Țiriac care l-ar fi „TRADUS” pe afacerist cu un mare actor român! Milionarul este singur azi,  de ziua lui, la 77 de ani!
Dezvăluiri halucinante! Ea este Erika, singura nevastă a lui Ion Țiriac care l-ar fi „TRADUS” pe afacerist cu un mare actor român! Milionarul este singur azi, de ziua lui, la 77 de ani!
Autor:

Ion Țiriac împlinește azi 77 de ani, vârstă pe care nu o arată deloc, omul de afaceri arătând impecabil! La 77 de ani, Ion Țiriac este singur și puțini știu că afaceristul a fost însurat o singură dată!

La începutul anilor ’60, în timpul facultății, Ion Țiriac s-a îndrăgostiti lulea de Erika, una dintre colegele sale, sportivă şi ea, handbalistă la Ştiința. La scurt timp după ce între cei doi sportivi s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste, Ion Țiriac a cerut-o de soție pe Erika Braedt, în 1963.

2

Erika a fugit însă din România pe vremea comuniștilor, nu are copii și este profesoară de educație fizică într-o țară din Uniunea Europeană!

Cea mai șocantă dezvăluire despre singura nevastă a milionarului român a făcut-o Jean Maurer, fiul fostului demnitar comunist Ion Gheorghe Murer.

maurer

„Eu am avut o relație de prietenie cu Țiriac! Venea tot timpul la noi cu soţia sa. Erika Braedt, nevasta lui Țiriac, s-a combinat cu Sergiu Nicolaescu chiar la noi în casă, în timpul unor sărbători de iarnă, pare-mi-se în 1965. Sergiu, Țiriac şi soţia sa, Erika, erau invitaţii tatălui meu. Sergiu era un mare cuceritor, un curtenitor, un Don Juan, iar Erika se săturase de Țiriac, era nemulţumită de el. Au avut chiar atunci o aventură, iar după aceea Erika şi Țiriac au divorţat”, dezvăluia Jean Maurer în urmă cu mai mulți ani pentru cotidianul Libertatea, în care mai spunea că între Țiriac și Nicolaescu ar fi fost mereu o relație de dușmănie după acel episod.

3

Iată însă ce spune și Erika despre relația cu Ion Țiriac și despre motivul divorțului:

4

„Pur şi simplu, relaţia noastră s-a stins de la sine. Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut şi valoros, care călătorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoară. Ne vedeam puţin, iar când se putea mai ieşeam cu prietenii noştri la un restaurant, unde ascultam muzică sau dansam. Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri.

5

El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi. Nu cred că divorţul nostru are vreo legătură cu faptul că nu s-a mai însurat. El are în acte trei copii frumoşi, pe care îi iubeşte mult şi de care are foarte mare grijă. Asta e tot ce contează. Din punctul meu de vedere el e un om realizat şi ca părinte. Noi chiar ne-am separat frumos, civilizat, ca doi oameni care au înţeles că drumurile lor se despart. Ținem legătura, vorbim la telefon…”, mărturisește Erika

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X