Dezvaluiri halucinante! A fost hartuita sexual in timpul ce filma pentru serialul care i-a adus CELEBRITATEA: “Era pur si simplu o tortura.”

Eva Longoria a rupt tacerea si a oferit marturiri halucinante din trecutul sau! Celebra actrita sustine ca a fost agresata sexual in timpul filmarilor pentru serialul fenomen care i-a adus celebritate, ‘Neveste disperate’, de unul dintre colegii de pe platoul de filmare.

Producția de succes, ”Neveste disperate” este un serial american creat de Marc Cherry și produs de ABC Studios. Seria prezintă viața mai multor personaje ce locuiesc pe Wisteria Lane din orașul fictiv Fairview din statul Eagle.  Personajele sunt prezentate prin prisma fostei lor vecine, decedată. Aparențele înșală căci, deși toate duc vieți casnice și trăiesc diferite probleme de familie, ascund secrete, mistere și chiar crime, apărând astfel un contrast între viața perfectă ce pare că o duc și cea reală, din spatele ușilor închise. Serialul este inspirat într-o oarecare măsură de filmul American Beauty și de viața creatorului, Mark Cherry.

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Producția le are ca protagoniste pe Teri Hatcher în rolul lui Susan Mayer, Felicity Huffman în rolul lui Lynette ScavoMarcia Cross în rolul lui Bree Van de Kamp și Eva Longoria Parker în rolul lui Gabrielle Solis, Mary Alice Young, interpretată de Brenda Strong, are rol de narator pe parcursului episoadelor, apărând ocazional în secvențe retrospective, amintiri și vise.

„La un moment dat, eram hărţuită de un coleg”, a relatat Eva, fara a preciza public numele agresorului.

Dezvaluiri halucinante!

„Uram zilele în care trebuia să lucrez cu această persoană, pentru că era pur şi simplu o tortură. Până într-o zi când Felicity Huffman i-a spus ‘Gata’ şi totul s-a oprit. Felicity a putut să simtă angoasa mea, chiar dacă nu m-am plâns şi nu am spus nimănui că sunt hărţuită”, a explicat Longoria.

Află din articolul publicat de evzmonden.ro cum Jeremy Meeks trăieşte visul american! Cum a ajuns acesta în preajma Evei Logori  după ce a fost prins de poliţişti conducând o maşină cu numere de înmatriculare false? Bărbatul a devenit celebru şi bogat datorită fanelor de pe internet