evzmonden.ro Web analytics

Dezvaluiri explozive! Este incredibil cum a izbucnit Zoia Ceausescu impotriva mamei sale: „Daca o mai aud pe harpie incercand…ii crap capul”

Dezvaluiri explozive! Este incredibil cum a izbucnit Zoia Ceausescu impotriva mamei sale: „Daca o mai aud pe harpie incercand…ii crap capul”
Dezvaluiri explozive! Este incredibil cum a izbucnit Zoia Ceausescu impotriva mamei sale: "Daca o mai aud pe harpie incercand…ii crap capul"

Dezvaluiri explozive! Este incredibil cum a izbucnit Zoia Ceausescu impotriva mamei sale: „Daca o mai aud pe harpie incercand…ii crap capul”.

Zoia, singura fiica a cuplului Nicolae si Elena Ceausescu, care a incetat din viata la 20 noiembrie 2006, in urma unui cancer pulmonar, a trait o viata tumultoasa, ferita totusi de ochii curiosilor.

Elena Ceausescu a incercat in repetate randuri sa controleze viata celor trei copii ai sai, ba chiar sa ii impuna fiicei sale cu ce barbati sa construiaca o relatie, lucru care a facut-o pe Zoia sa izbucneasca.

Ion Mihai Pacepa, fostul sef al spionajului romanesc, a relatat unul dintre episoadele in care Zoia Ceausescu nu a mai suportat si s-a revoltat la adresa celei care i-a dat viata.

În vara anului 1977, Elena m-a trimis la Paris pentru două săptămâni cu fiica ei, Zoia, pentru a-i aranja acesteia o întâlnire „accidentală” cu un bărbat pe care ea îl selectase să devină viitorul soţ al Zoiei. Matematician pasionat, Zoia e un dizident autentic, luptând împotriva cultului personalităţii tatălui său şi regimului de teroare al mamei sale.

Într-o seară, când ne aflam într-un club de noapte din Montmartre, Zoia a răbufnit, înţelegând ce se petrece: „Nu vreau ca soțul meu să fie ales de altcineva decât de mine, nu vreau să îmi petrec toată viața făcând copii. Vreau să îmi hotăresc eu viața, nu reguli sau legi ridicole.

Dacă o mai aud pe harpie încercând încă o dată să îl facă pe tata să semneze legea împotriva avorturilor îi crăp capul. Nu știe să facă altceva decât să se viseze regin[ peste 40 de milioane de idioți”, scria Ioan Mihai Pacepa in manuscrisul din 1985, potrivit Libertatea.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X