Dezvaluiri EXPLOZIVE din trecutul Ancai Turcasiu! Artista, la un pas sa fie agresata sexual: “L-am sunat si pe tata sa vina sa ma salveze”

Anca Turcasiu este una dintre cele mai indragite artiste de la noi, iar in pragul sarbatorilor si-a deschis sufletul in cadrul unui interviu acordat pentru Revista Viva!.

In ciuda faptului ca are 50 de ani, artista se poate mandri cu o silueta demna de invidiat si recunoaste ca este inca o femeie curtata, iar in urma cu cativa ani a fost la un pas sa ajunga victima unei agresiuni sexuale.

„ Lucrul acesta mă sperie foarte tare, mă deranjează și fug elegant de bărbații care încearcă să mă curteze, simt imediat un flirt… Fug, mă eschivez, ajung acasă și îi povestesc soțului meu. Și ne amuzăm amândoi. Hai să zic că e plăcut să te admire lumea, să te aprecieze, dar până la a mă curta sau a pune mâna pe mine…. Mi se pare prea mult, mai ales la vârsta mea”, a declarat vedeta pentru VIVA!

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

In plus, Anca Țurcașiu a vorbit si despre succesul rasunator pe care l-a avut dupa ce a aparut în celebrul film  „Miss Litoral. „Da cine își mai aduce aminte… din 1990? Eram studentă atunci, aveam o relație stabilă cu un băiat cu care am fost patru ani, deci nu eram genul care să aibă multe relații. Curte mi s-a făcut tot timpul, uneori au fost și situații mai neplăcute. Eram invitată în diverse case cu pretextul de a discuta proiecte, se insista apoi către altceva și fugeam. O dată l-am sunat și pe tata să vină să mă salveze. Asta e tinerețea, ce vrei? Dar merg cu fruntea sus știind că nu am făcut în viața mea un compromis. Mai bine în ritmul meu, decât să ajung vârf pentru că am avut o relație cu cineva care poate mi-ar fi oferit o șansă profesională.