Dezvaluiri despre casnicia cu Radu Valcan! Adela Popescu s-a deschis si a oferit marturisiri neasteptate despre inceputurile relatiei cu actualul sau partener de viata.

“Culmea, cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relația. Radu avea un renume de mare Don Juan și în clipa când am început să ne privim pe sub gene și să ne dăm seama că între noi se naște ceva, evident că primul gând a fost:

„Dar oare nu sunt doar o nouă cucerire pe lista lui? După, gata, își vede de drum mai departe”.

Așa că mi-am propus să nu mă afișez cu el până nu sunt absolut convinsă că e foarte îndrăgostit de mine. Abia când mi-a fost clar că nu e ceva întâmplător și că între noi sunt sentimente foarte puternice, am fost de acord să ne afișăm.

Dezvaluiri despre casnicia cu Radu Valcan:”Știe ce vrea de la viață”

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Pornind de la o astfel de bază, lucrurile se construiesc foarte frumos și natural. Eu cred că oamenii care au avut succes amoros sunt mult mai dispuși să fie fideli, pentru că au văzut cum e în toate felurile și au devenit imuni la complimente și la replici de agățat, trecând prin asta foarte des. În ceea ce îl privește pe Radu, care nu face excepție, e în categoria bărbaților care a și avut experiențe și știe ce vrea de la viață”, a povestit Adela Popescu pentru Libertatea.