evzmonden.ro Web analytics

DEZVĂLUIRI de SENZAȚIE din Protocolul Casei Regale: Cât a COSTAT rochia lui Meghan 

DEZVĂLUIRI de SENZAȚIE din Protocolul Casei Regale: Cât a COSTAT rochia lui Meghan 
DEZVĂLUIRI de SENZAȚIE din Protocolul Casei Regale: Cât a COSTAT rochia lui Meghan 

DEZVĂLUIRI de SENZAȚIE din Protocolul Casei Regale: Cât a costat rochia lui Meghan 

Protocolul Casei Regale arăta că rochia lui Meghan nu trebuie să fie mai scumpă decât cea purtată de Kate Midleton, rochie care a costat 400.000 de lei sterline, iar Megan Markle a atins obiectivul, potrivit Daily Mail.

Așadar,  creație Givency, făcută de un designer femeie, de altfel prima femeie care conduce această casă de modă din Franța, a costat 200.000 de lire sterline, iar materialul din care a fost confecționată, 78.000 de lire sterline.

Voalul împobobit cu elemente din flora fiecărei ţări care aparţin de Regatul Unit a fost prins cu o tiara cu diamante a reginei Mary, care i-a fost împrumutată lui Meghan Markle de către regina Elisabeta a II-a.

Fiecare floare este unică şi cusută de mână pe trena lungă de cinci metri. Designerii au lucrat sute de ore, spălându-se pe mâini la fiecare jumătate de oră pentru a păstra ţesătura curată.

Stilistul vedetelor Serge Normant a fost ales pentru coafura ducesei de Sussex. Machiajul a fost realizat de makeup artistul Daniel Martin care a lucrat pentru casa Dior.

Potrivit Kensington Palace, verigheta lui Meghan Markle a fost modelată după o piesă din aur galez, cadou de la majestatea sa, regina Elisabeta a II-a, iar inelul prinţului Harry este din platină cu o textură finisată.

Sursă foto: irishmirror.ie

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X