Dezvaluiri BOMBA despre un CELEBRU MANELIST si TANARA MISTERIOASA cu care a fost surprins intr-o camera de HOTEL: „Fotografia este reală, nu este trucată…”

Dezvaluiri BOMBA despre un CELEBRU MANELIST si TANARA MISTERIOASA cu care a fost surprins intr-o camera de HOTEL:  „Fotografia este reală, nu este trucată…”
Dezvaluiri BOMBA despre un CELEBRU MANELIST si TANARA MISTERIOASA cu care a fost surprins intr-o camera de HOTEL: "Fotografia este reală, nu este trucată..."

Scandal imens in jurul celebrului manelist Florin Salam! Dupa ce a fost suprins intr-o camera de hotel, in compania unei tinere misterioase, confidentul manelistului a oferit primele dezvaluiri pe marginea acestui subiect.

Pana in momentul de fata, sotul Roxanei Dobre nu a oferit nicio declaratie, insa, Puiu Gheorghe, barbatul care il cunoaste suficient de bine pe artist, si-a dorit sa lamureasca acest aspect, potrivit Libertatea.

Eu am fost mirat, pentru că au început să mă sune telefoanele în dimineața asta. Am rămas și eu puțin surprins și este normal să rămân surprins. Eu cred că această fotografie a fost făcută trăgându-l pe Salam în această situație cineva voit. Eu n-am spus că este o înscenare, fotografia este reală, nu este trucată. Este clară, dar (…) Florin nu ia în cameră cu el pe oricine. Trebuie să fii foarte apropiat de Florin. În momentul în care în cameră cu el au mai fost trei persoane în afară de domnișoara, cineva a făcut poza și a și filmat. Cineva a făcut-o voit. De data aceasta, sunt convins că toți de cei de foarte aproape de el nu îi vor neapărat foarte bine.

Eu cred că relația cu Roxana ar fi foarte influențată de această poză. Eu cred că, într-o relație, femeia gestionează situațiile într-o familie. Pentru Roxana, nu e o noutate. În momentul în care îți iei un angajament cu un astfel de om, curtat… A știut în ce se bagă. Despre asta este vorba. Pe mine altceva se întristează. Eu țin enorm la Betty și la Danny și îmi pare rău de ei că văd chestiile astea în ziare’, a mărturisit Puiu Gheorghiu, la „Star Magazin’.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X