In cadrul unui interviu acordat emisiunii Acces Direct, Dan Bittman a vorbit deschis despre Liliana, femeia care ii este partenera de viata de mai bine de 20 de ani, dar si despre pasiunile din tinerete.

Mănânc mult, sunt pofticios, dar trebuie să mai pun şi frână. Nu sunt un tip care face figuri, dacă îmi faci o friptură bună nu refuz pentru că la mine în zonă mai tot timpul se găsesc prieteni care vin la grătare. Acasă găteşte Liliana, face de la faimoasele şniţele până la sărmăluţele bunicii.”, a povestit Dan Bittman, la Antena 1.

„În tinerețe trăgeam cu arcul, mergeam la vânătoare. Nu mai merg la sală, mi-e o lene de mă doare. Jucam tenis într-o perioadă. Nu mai am chef.  Faima de cuceritor provine din presă. Cunosc bărbaţi, mai puţin faimoşi ca mine, cu mai mult succes la femei Trebuie să recunosc că noi bărbații suntem produsul femeilor. Unii se căsătoresc de mai multe ori, nu e o regulă.  Nu s-a întâmplat să ne luăm cu acte. După aia stai să te cerți pe proprietăți. O să facem acte, dar nu mai avem la ce, copiii sunt prea mari.”, a mai spus Dan Bittman.