DEZVĂLUIRI BOMBĂ! Dragoș Constantinescu, fiul fostului președinte al României, Emil Constantinescu, și Ioana Ginghină au avut o scurtă relație extraconjugală.

Presa a scris mult despre cei care au format un cuplu, în 2006, iar anul acesta au amintit tuturor despre fostele iubiri ale frumoasei actrițe. Una dintre ele l-a avut în centrul atenției chiar pe Dragoș Constantinescu.

„Dragoş Constantinescu, fiul fostului preşedinte Emil Constantinescu, a avut o relaţie extraconjugală, până de curând, cu actriţa de telenovele Ioana Ginghină. Ioana Ginghină a fost căsătorită cu un actor, de care a divorţat legal la începutul acestui an (n.r. – înainte de a se căsători cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a mai fost măritată cu un alt actor, Daniel Tudorică). De separat, ea s-a separat de fostul soţ la sfârşitul anului trecut”, relata, în 2006, ziarul Averea.

Citește și: Ioana Ginghină a făcut pasul cel mare? Anunțul care nu lasă loc de interpretări

Când , Dragoș Constantinescu era căsătorit, divorțând ulterior. În cele din urmă, relația dintre cei doi nu a durat foarte mult.

„Nici nu s-a despărţit bine de fostul soţ, că Ioana a devenit extrem de apropiată cu fiul fostului preşedinte Constantinescu. Cei doi au ieşit mai multe luni împreună, chiar au fost văzuţi în cea de-a doua săptămână a lunii ianuarie într-un magazin din Bucureşti, la cumpărături. Dragoş Constantinescu era atunci căsătorit, dar şi el a divorțat”, mai scria Averea.

Idila s-a terminat repede, apoi Ioana s-a îndrăgostit de Papadopol, cu care s-a măritat în toamna lui 2007.