evzmonden.ro Web analytics

Dezvăluirea ŞOCANTĂ a ANULUI! Călin Geambaşu: “Tatăl meu S-A SINUCIS…”

Dezvăluirea ŞOCANTĂ a ANULUI! Călin Geambaşu: “Tatăl meu S-A SINUCIS…”
Dezvăluirea ŞOCANTĂ a ANULUI! Călin Geambaşu: "Tatăl meu S-A SINUCIS..."

Când toţi credeau că problemele familiei Geambaşu sunt pe punctul de a se termina, Călin Geambaşu a luat o decizie radicală şi nu îşi doreşte să mai audă de părinţii săi, care după spusele lui l-ar fi pedepsit prea aspru în copilărie. În urma mărturisirilor lui Petre Geambaţu, care şi-a acuzat fiul că ar fi bătut o asistentă, Călin a luat o hotărâre drastică.

Sunt luni de zile de când familia Geambaşu se află într-un întreg scandal. Călin şi-a acuzat părinţii pentru copilăria nefericită pe care a avut-o, iar acum, după ce tatăl său a susţinut că fiul său este cel violent şi cu probleme, artistul a luat decizia să renunţe la tot ce îl leaga de părinţii săi.

Recent, Călin Geambaşu a publicat pe contul său de socializare un filmuleţ, în care Petre Geambaşu vorbeşte despre băiatul său într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune.

„De Sărbători, tatăl meu S-A SINUCIS din calitatea de ”părinte”. (…)

Ce se va putea auzi în următoarele 7 minute (în filmarea postării) nu a mai fost auzit niciodată ca fiind spus din partea unui aşa pretins “părinte protector”…! Luna viitoare urmează să demarez procedurile de Desfiere şi cererea oficială de Dezmoştenire, pentru a nu mai avea nici o legătură cu aceşti părinţi degeneraţi. Renunţ în mod Deliberat la o avere de aprox. 1.000.000 EURO. (n.r- contravaloarea terenurilor şi a locuinţelor pe care le deţine Petre Geambaşu). Iau în calcul şi schimbarea numelui de familie! De la 18-19 ani, de când m-am lansat în muzică, am fost prezentat numai cu numele mic pe toată perioada emisiunii «Şcoala Vedetelor», vreme de 4-5 ani (aşa eram prezentaţi cu toţii – Nadine, Alice, Mălina, Adrian, Călin şi restul colegilor noştri). După o săptămână mi-a cerut scuze prin e-mail pentru accesul de răutate şi de dezinformarea pe care le-a arătat în public prin această intervenţie voluntară la România TV! Tardiv. De această dată voma cu venin i-a fost decisivă. Nu-i mai adresez nici o literă, la fel ca soţiei lui, «tanti CO2». Atacă din senin, apoi se vaită pentru a stârni compasiune nemeritată. De 2 luni am declinat orice invitaţie la TV – până nu termin tot ce am de explicat legat de acuzele primite din partea lor (prin documentare şi argumente, nu la mişto, în viteză). În schimb, el face haos pe posturile TV, apoi îşi cere scuze pe email (printscreen alăturat) – dovezi, nu palavre şi derută infinită). Minte, denaturează, inoculează, apoi vorbeşte despre Mântuire (acum, când simte mirosul «cazanului fierbinte» devine foarte religios, înţeleg)… Târziu.Cu această ocazie, tatăl meu a devenit oficial NERO (incendiatorul propriei Cetăţi şi dirijorul cinic al luptelor din arenă). Totul pentru a-şi masca egoismul, a-şi justifica nedreptaţile anterioare şi a salva o imagine obţinută prin impostură. Acest episod mi-a venit cu răspunsul final în ce-l priveşte şi pe el. Cât despre nevastă-sa mahalagioaică şi agresivă eram lămurit încă din copilărie. Ăştia chiar nu înţeleg că viaţa e ca un bumerang şi că Universului îi place echilibrul… Singurul lor ”echilibru” în care cred (Părinţii mei Narcisişti) este ”FRONTUL COMUN” (ca să îl citez pe NERO).

IAR a vorbit NERO despre mine la TV, fără ca eu să o fac în prealabil despre el/ei…
IAR am lăsat 20 zile să-şi retragă afirmaţiile publice (la fel ca în Octombrie, la TVR 2)…
IAR nu a făcut-o…

De data aceasta a fost mult mai gravă intervenţia la TV decât cum m-a jignit PRIMA OARA la TVR 2, în emisiunea IERI, AZI, MÂINE, din data de 06 Octombrie 2017…!!! Aceea a fost prima apariţie la TV a scandalului nostru de familie!Urmează să demarez procedurile de DESFIERE şi cererea oficială de DEZMOŞTENIRE! Oricum a zis tanti CO2 că după ce moare NERO vinde ea tot şi se face de negăsit… N-o reţine nimeni. 

RENUNŢ ÎN MOD DELIBERAT la o avere de aprox. 1.000.000 EUR pentru a nu mai avea nici o legătură cu aceşti părinţi degeneraţi, orgolioşi, abuzivi şi profitori….! Iau în calcul şi schimbarea numelui de familie! De la 18-19 ani, de când m-am lansat în muzică, am fost prezentat numai cu numele mic pe toată perioada emisiunii Şcoala Vedetelor, vreme de 4-5 ani (aşa eram prezentaţi cu toţii – Nadine, Alice, Mălina, Carmen, Adrian, Călin şi restul colegilor noştri).

Îi cer tatălui meu doar să îmi achite munca în studio prestată pentru el (între 15 şi 25 de ani şi post-procesarea Spectacolului lui din 2013).
Am lucrat ca “muncitor neplătit” la trupa tatălui meu în “Dormitorul meu Studio” de 12mp aprox. 2000 de ore pentru vreo 200 de negative muzicale ce constituiau repertoriul lor în anii când încă nu prea exista internet în România şi totul se facea “ad labam”, fără computer (1993 – 2000). Totul s-a realizat pe o clapă Korg care avea un display de doar 3-4 linii şi câteva butoane…
Până la Revoluţie şi un pic după au cântat “pe bune”, după aceea a trebuit să intervin să îi ajut şi am făcut-o în mod decisiv. După căderea Zidului Berlinului condiţiile de muncă din Occident l-au pus pe tatăl meu în situaţia de a realiza cu 4-5 oameni ceea ce făcea înainte cu 10. Cei care se auzeau în boxe dar nu se regăseau pe scenă erau “instrumentiştii din degetele mele”. Degete de adolescent…! Acele negative muzicale însemnau AUR în anii ’90!

Pe lângă munca gratuită depusă pentru trupa tatălui meu, mai aveam şi examene de trecut la Liceu la materiile de bază, dar şi de studiat opere muzicale d’ale lui Chopin, Debussy, Bach, Mozart, Liszt sau Beethoven… Examenele nu le lua nimeni în locul meu, profesorii erau severi, iar notele erau numai de 9 şi de 10 (la muzică, în rest “pe la jumate”, dar niciodată corigent)…

Chiar şi când am început să cânt alături de el pe scena tot neplătit am rămas până la vârsta de 24 de ani (doar cazare şi masă primeam!), până în anul 2001, Neptun, Calul Bălan (cu toate că se foloseau în cântare exclusiv negativele muzicale muncite de mine!). Strigător la Cer!
Privându-mă de veniturile materiale cuvenite generau astfel DEPENDENŢA FORŢATĂ! Să-i rămân lui ”sclav pe plantaţie”… Odios.
La un moment dat, când nu am mai suportat nedreptatea, mi-am luat toate discurile cu negative şi am plecat la Bucureşti. Am revenit după o perioadă doar la insistenţele chitaristului nostru de atunci, Nicu, care mi-a spus că “sună ca o fanfară” fără mine şi negativele mele.
Există REC asupra acestor aspecte. Tot ce am afirmat am demonstrat ulterior, dacă a fost nevoie.

În plus, îi mai cer prejudiciile materiale cauzate pe şantier de către omul impus de el şi mai ales de ea. Acest om nu avea nici un fel de calificare în domeniul construcţiilor dar mi-a fost prezentat de către ei ca fiind un mare specialist! A trebuit să demolez tot în urma lui din cauza execuţiei lamentabile!!! NERO cunoaşte prejudiciile, le avem înregistrate audio într-un dialog şi sunt confirmate. Îmi este DATOR. În rest, RENUNŢ la tot!, a declarat Călin Geambaşu, pe pagina sa de Facebook, conform Cancan.ro.

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X