Dezvăluirea momentului! Cezara Dafinescu, una dintre cele mai frumoase femei ale anilor `80, a făcut dezvăluiri într-un mesaj scris, la trei ani de la moartea lui George Motoi, primului ei soț.

Dezvăluirea momentului! Chiar dacă Cezara și George Motoi s-au despărțit în urmă cu mulți ani, iar actrița s-a recăsătorit, aceasta nu a uitat că pe 22 ianuarie fostul soț ar fi împlinit 82 de ani și a postat un mesaj emoționant despre clipele frumoase petrecute împreună.

Gândul îmi zboară la tine, la clipele frumoase petrecute împreună!

„Ani de-a rândul, pe 22 ianuarie, era sărbătoare în casa noastră, era ziua lui George ! Acum stau singură şi gândul îmi zboară la tine, la clipele frumoase petrecute împreună! Dormi în pace, George, dragul meu. Mulţumesc pentru tot !”, a scris Cezara pe contul ei desocializare, despre primul soţ, George Motoi, care s-a stins din viaţă pe 4 martie 2015. Cezara s-a iubit timp  de 23 de ani cu George şi au împreună o fată, Raluca.

”Dragostea vieţii mele”

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

După divorţul de George Motoi, frumoasa actriță s-a recăsătorit cu omul de afaceri Gelu Fronea, pe care mereu l-a numit ”dragostea vieţii mele”, dar despre care spunea că a fost extrem de gelos.  În 2003, soțul Cezarei s-a stins în urma unui accident de motocicletă, potrivit evz.ro.