}

DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ a lui Dani Oțil despre VIAȚA din DORMITOR! „Există viață după Mihaela Rădulescu…”

DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ a lui Dani Oțil despre VIAȚA din DORMITOR! „Există viață după Mihaela Rădulescu…”
DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ a lui Dani Oțil despre VIAȚA din DORMITOR! „Există viață după Mihaela Rădulescu...”
Autor:

DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ a lui Dani Oțil! Deși nu mai formează un cuplu de mult, Dani Otil si Mihaela Radulescu au o relație specială. Chiar daca vedeta ProTV este de ceva timp cu Felix Baumgartner, Dani se bucure de burlacie și explică de ce.

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. Doi ani după relația cu Mihaela… Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”, a povestit Dani Oțil la Antena 1, potrivit click.ro.

Nu i-a fost ușor, dar cu toate astea nu s-a dat bătut după despărțirea de Mihaela. Așadar, Dani a recunoscut deschis că nu i-a fost ușor să spună adio femeii pe care a iubit-o cinci ani.

„Am avut o dată un moment critic. Am făcut o depresie. Am izbucnit în plâns. Am vrut să plec spre Răzvan. Atunci el locuia cu soția lui și stăteau lângă mine. Când am ieșit pe terasă am auzit că ei se certau. M-am dus la ei și le-am zis: nu vreau să vă stric circul, dar sincer, există din toate simptomele 5% șanse să mor”, a încheiat Dani Oțil.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X