Sora lui Nicusor Iordan a aruncat bomba in scandalul in care este implicata fiica lui Aurelian Preda! Femeia sustine ca totul a avut loc la dorinta regretatului artist.

Mariana, sora lui Nicusor Iordan, sustine ca Aurelian Preda i-a cerut fratelui sau sa devina ‘barbatul fiicei lui’. Mai mult decat atat, Anamaria Rosa ar fi fost de acord sa isi asume relatia cu Nicusor Iordan, in ciuda faptului ca era indragostita de un baiat de varsta ei.

”Nicușor a spus doar: ”Nu am abuzat, nu am violat. Am făcut-o cu consimțământul ei, normal”. Între ei s-a întâmplat de mai multe ori. De foarte multe ori. Cu acordul și consimțământul ei. Ea era majoră! Există dovezi pe camerele de supraveghere de la garsoniera unde locuia sora mea. Acum vine la televizor și spune: vai, cât am fost de abuzată!

Citește și:

A fost o relație liber-consimțită. Din cauza acestor lucruri care se întâmplă acum, Nicușor este în terapie…

Dacă relația lor se consuma în timp ce ea avea o relație cu un alt băiat? Bineînțeles! Și Nicușor era cu o fată.

Niciodată, fratele meu nu a spus că n-ar fi avut vreo relație intimă. Dar nu a violat, nu a hărțuit… Domnișoara Ana a vrut 100.000 euro, în vară. Domnișoara Ana s-a complăcut în această situație.

Să vă mai spun un lucru: tatăl Anei, acum ceva vreme, ne spunea – și mi-a spus mie personal – că și-ar dori ca după moartea lui, Nicușor și Ana să fie împreună. Domnișoara a locuit în acea casă 15-17 ani dar nu știe nimic, n-a auzit nimic, nu a văzut nimic”, a declarat sora lui Nicusor Iordan la un show de televiziune.

Citește și: