Dezbrăcatu, la un pas de accident într-o benzinărie

„Am început să claxonez și mi s-au bulbucat ochii ca la melc, pentru că nu știam ce să fac

Dezbrăcatu, la un pas de accident într-o benzinărie
Dezbrăcatu, la un pas de accident într-o benzinărie

Dezbrăcatu le-a povestit ascultătorilor Kiss FM o întâmplare pe care ar fi trăit-o într-o benzinărie în timp ce își aștepta rândul la pompă. „Am pățit o chestie foarte interesantă. Stând la coadă la motorină, o doamnă din față, cu o mașină foarte mare, a început să claxoneze, pentru că un tataie din fața ei se mișca foarte încet. Normal, avea vreo 81 de ani”, și-a început Dezbrăcatu povestirea.

„Și se dă doamna jos din mașină și începe să strige la tataie. Și mașina începe s-o ia către mine, pentru că doamna luase piciorul de pe frână, mașina având cutie de viteze automată și fiind în marșarier”, le-a spus Dezbrăcatu Cârcotașilor în direct la Kiss FM.

„Am început să claxonez și mi s-au bulbucat ochii ca la melc, pentru că nu știam ce să fac. Doamna a realizat că mașina pleacă, s-a urcat în mașină și a pus piciorul pe frână. Și atunci eu m-am dat jos din mașină și i-am zis: ‘Ce faci, doamnă?!’. Nu mai aveam nici voce. S-a dat jos, și-a cerut scuze și a zis că ea nu și-a dat seama că mașina a luat-o înapoi. La 20 de centimetri s-a oprit de mine”, a spus Dezbrăcatu.

„Și apoi ce s-a întâmplat?”, au întrebat Cârcotașii.

„Și apoi m-a trezit mama, că era ora 8”, a încheiat Dezbrăcatu relatarea, în râsetele celor prezenți în studioul Kiss FM.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X