Dezastru pentru Pro TV? Vă întrebați cine îi va lua locul lui Florin Călinescu în emisiunea ”Românii au talent”? Ei bine, producătorii acestui concurs de talente și-a stabilit formula juriului.

Dezastru pentru Pro TV? Cine îi va lua locul lui Florin Călinescu?

O întrebare legitimă, dat fiind faptul că celebrul actor și-a anunțat intrarea în politică, moment în care poziția lui ca jurat la „Românii au talent” a fost pusă sub semnul întrebării.

Florin Călinescu  este președintele Partidului Verde și este în căutarea tinerilor pe care dorește să-i crească: „Partidul Verde nu e stânga, nu e de centru stânga și nu va face niciodată vreo alianță cu PSD”, a spus Călinescu.

Citește și:

Din informațiile paginademedia.ro, noul juriul al „Românii au talent” este „vechiul juriu” al celebrului show de televiziune. Oficialii Pro TV au confirmat informația.

Mai exact juriul este format din: Andi Moisescu, Mihai Petre, Andra și… Florin Călinescu. El va rămâne în juriul talent-show-ului de la Pro TV și în cel de-al zecelea sezon, care va fi difuzat de Pro TV în începând din primăvara lui 2020.

Șefii televiziunii din Pache Protopopescu nu au fost de acord cu implicarea vedetelor în mediul politic, însă Florin Călinescu s-a implicat în acest proiect.

”Prin acest congres și prin alegerea ca președinte a actorului Florin Călinescu, verzii își întăresc poziția pe plan politic românesc și pornesc la drum puternici, încrezători pentru următoarele alegeri. Pe scena politicii românești se simte lipsa unui partid verde, se dorește apariția culorii verzi în cantități mari pe harta țării, iar 2019 poate să reprezinte un start puternic.
Românii s-au săturat de galben, roșu, albastru, de personalități care au stat cocoțate pe diferite funcții, schimbându-și culorile din 4 în 4 ani, pozând ca salvatorii națiunii, dar în realitate sunt niște slugi umile banului, a interesului și lipsite de patriotism,” a transmis Dan Acibotăriță, liderul Verzilor suceveni, secretarul executiv al Partidului Verde la nivel național.

Citește și:

Reamintim că Vedeta Pro TV a mai cochetat cu politica, în 2008 candidând pentru un colegiu de senator în judeţul Argeş din partea PNL, dar fără succes. Mai trebuie spus că despre o candidatură a lui Călinescu la Primăria Timişoara s-a mai vehiculat în trecut, cel mai intens în anul 2000.