Detalii picante ies la iveală despre Meghan Markle. Este scandalul internațional al momentului

Detalii picante ies la iveală despre Meghan Markle. În spațiul public s-a tot vorbit despre decizia Prințului Harry și a lui Meghan de a se retrage din rolurile pe care le aveau la asa Regală, de a deveni independenți financiar. Iar acum cei doi au creat un scandal monstru în Regatul Unit.

Mai mult, au ieșit la iveală detalii picante despre Meghan Markle. Cum a ajuns soția prințului actriță.

Meghan Markle s-a născut în în 1981,  la Los Angeles, SUA, la puțin timp după ce părinții ei s-au căsătorit. Tatăl ei a fost director de lumini pentru telenovele şi seriale de televiziune iar mama sa este terapeut.

Citește și: Ducele și Ducesa de Sussex, impecabili, la prima apariție oficială în Anglia. Au fost starurile evenimentului!

Meghan Markle și-a unit destinul cu producătorul de film Trevor Engelson, în 2011, de care a divorţat după doi ani de mariaj.

Mai mult, Meghan a apărut într-o serie de show-uri de televiziune şi filme, precum „Horrible Bosses”, și a devenit cunoscută în toată lumea pentru rolul ei principal Rachel Zane din serialul Suits, care continuă și azi. Bruneta a renunțat la cariera de actriță atunci când a decis să facă parte din familia regală britanică, potrivit capital.ro.

Astfel, surse citate de presa britanică susțin că Meghan Markle ar putea să se întoarcă pe micul ecran și să își reia astfel cariera de actriță.