Detalii neștiute despre viața Danei Rogoz! Actrița a rupt tăcerea și a făcut dezvăluiri inedite despre povestea tumultoasă a tinereții sale, dar și despre relați cu soțul său, regizorul Radu Dragomir.

Dana Rogoz s-a căsătorită cu regizorul Radu Dragomir în anul 2012, din mariajul lor rezultând un băiețel, Vlad. Soțul Danei Rogoz, Radu Dragomir, a părăsit-o pe soția lui de atunci, Ozana Oancea, pentru a-și trăi povestea de dragoste cu cea cunoscută publicului larg drept Abramburica.

Într-un interviu acordat pentru publicația Formula As, actrița a vorbit despre soțul său, însă și-a amintit și momentul când s-a mutat împreună cu acesta înainte să împlinească 19 ani.

Citește și: Coincidență uimitoare! Toate cele trei vecine din serialul „La bloc” sunt însărcinate!

„Ne-am cunoscut lucrând în televiziune şi, la un moment dat, după vreo doi ani de lucru îm­preună, s-a întâmplat să ne îndrăgostim. Şi uite-ne, suntem încă împreună. Cum? Nu ştiu, nu prea pot să vorbesc despre asta, fiindcă nu e o reţetă, ceva ce se aplică tu­turor. Cred că se­mă­năm pe dinăuntru foar­­­­te tare. Şi mai cred că ne-am lăsat în pace, nu ne-am schim­­­­bat niciunul de dragul ce­luilalt. Am fost sinceri şi au­ten­tici şi am in­trat în relaţia asta foar­te cu­raţi, cu mare în­cre­dere unul în ce­lălalt.
Uite că am a­juns să îm­pli­nim 15 ani de relaţie, în ciuda tuturor aştep­tărilor din jurul nos­tru. Ni­meni nu ne dă­dea şan­se, nici fa­milia, nici chiar prie­tenii cei mai a­propiaţi. Dar între noi era ceva aşa de pu­ternic, cre­deam aşa de tare în relaţia asta, în­cât mi se părea ri­dicol că ei nu văd. Poate, din ex­terior, şi eu aş fi ju­decat la fel.
Gândi­ţi-vă că încă nu îm­pli­nisem 19 ani când ne-am mutat împreună, iar el avea deja 36. În acelaşi timp, totuşi, eu nu eram o fată de 18 ani, eram mult mai ma­tură, eram un copil crescut între adulţi. Eu, la vârs­ta pe care o are Vlad acum, mergeam singură în în tur­nee şi mă spălam singură”, a dezvăluit Dana Rogoz.