Detalii neștiute despre CTP. Când auzi de numele Cristian Tudor Popescu, mulți se gândesc la un gazetar influent sau la cel care s-a făcut remarcat, după 1989, ca scriitor, filmolog și jurnalist. Cu toate acestea, el și-a ținut viața personală secretă, departe de ochii curioșilor.

Detalii neștiute despre CTP. Recent, celebrul jurnalist a fost văzut din nou în compania femeii care a fost surprins în urmă aproximativ trei ani, în zona Romexpo din Capitală, potrivit cancan.ro.

„Cristian Tudor Popescu are doi fii din relațiile anterioare, având la activ patru divorțuri. Comentatorul politic de 63 de ani a avut ceva bătăi de cap atunci când fiul său cel mic nu a reușit să promoveze în cadrul exemenului de Bacalaureat, și a trebuit să reia testele. Fiul cel mare al gazetarului are propia firmă de producție audio-video, pe care a inaugurat-o de curând, fiind și membru în două trupe, în care este toboșar”, mai spune sursa menţionară.

Citește și: Un cunoscut prezentator TV a declanșat avalanșa de critici la adresa lui CTP: „Cătușele, pe lângă un instrument de tortură...”

Reamintim că după rezultatul alegerilor prezidențiale, CTP a afirmat că înfrângerea candidatului PSD din această cursă se datorează unei greșeli majore făcute în timpul campaniei.

„M-am întrebat cum a putut doamna Dăncilă să scoată pantoful ăla cu toc cui și să-și dea cu el în cap, pentru că asta a făcut pronunțând cuvântul respectiv. Nici nu a realizat ce face. Cred că m-am dumirit: pentru că ei, la echipa de campanie, nu au vorbit decât așa despre Diaspora: ăștia, ăia de acolo. Normal ca i-a intrat în reflex ăștia, de-aia l-a rostit atât de natural și de autodistructiv pentru ea”, a spus CTP, pentru digi24.ro.

Foarte mulți români din afara granițelor țării au ieșit la urne, dovadă fiind totalul de alegători care au votat pentru viitorul României. Este vorba despre 944.077 de cetățeni. După ieșirea de la urne alegătorii au postat pe rețelele de socializare fotografii cu actele de intentitate, ștampila votului, dar și hashtag-ul „ăștia”.

„Cei din diaspora au simțit acum că lucrurile s-au schimbat…”

„Apoi, cei din diaspora au simțit acum că lucrurile s-au schimbat, că pot vota cu adevărat, fără să piardă ore întregi. Și asta spuneam după primul tur: va crește prezența în turul 2. S-au dezmeticit oamenii. Prima dată nu le-a venit să creadă: putem vota și noi omenește? Acum s-au dezmeticit și au venit în număr mai mare la vot”, a mai completat jurnalistul.