Detalii nebănuite din trecutul lui Kate Middelton. Știrea care va stârni un nou val de critici

Toată lumea știe acum cine este Kate Middelton, însă nimeni nu a știut că înainte de a deveni Ducesă de Cambridge a lucrat ca ospătăriță. Soţia principelui William se mândrește cu trecutul său nefiindu-i rușine cu viața sa de dinainte de a intra în familia Casei Regale.

Pentru că nu se ferește să ofere detalii din trecutul său, Ducesa de Cambridge şi-a cucerit încă o dată supuşii povestind întâmplări din trecutul său, chiar din timpul studenției.

Invitată împreună cu soțul său la BBC „A Berry Royal Christmas”, Kate Middelton a povestit conducătoarei programului, bucătăreasa Mary Berry, importanţa muncii de voluntariat, dezvăluind şi legătura sa cu bucătăria.

Îmi aminteşte de vemurile studenţiei

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

„La Kensington Palace gătesc în fiecare zi, ţin neapărat să controlez alimentaţia copiilor mei”, a povestit ducesa. „Aflându-mă aici să gătesc, îmi aminteşte de vemurile studenţiei, când când făceam pe cheleneriţa”.

Kate Middelton nu avea nevoie de sprijinul economic al familiei sale când era studentă, dar voia să câştige ceva în plus din dorința de a fi independentă, relatează Il Messaggero.

Ca bucătăreasă şi chelneriţă eram o catastrofă

 „Ca bucătăreasă şi chelneriţă eram o catastrofă. Odată, de exemplu, trebuia să prepar o supă de spanac, am pus-o la fiert, dar am uitat să pun capacul aşa că tot conţinutul s-a împrăştiat în toate părţile”, a spus soția lui William.

Ducesa de Cambridge a mai povestit cum s-a cunoscut cu soțul ei: „Ne-am cunocut în 2001, el atunci gătea mult şi era foarte specialist în ragù. Acum găteşte mai puţin, dar ştie să pregătească un mic dejun excelent”.