Detalii incredibile! Gabriel Cotabita, in prag de colaps financiar. Iata ce SUME a pierdut artistul in ultimii ani!

Firma detinuta de Gabriel Cotabita, Taktix Media SRL, infiintata in anul 2006, prin care artistul isi desfasoara activitatile din domeniul artistic, inregistreaza pierderi semnificative de bani.

De-a lungul timpului, firma a incasat profituri de cateva zeci de mii de lei cu pierderile de acelasi calibru. Cel mai bun an al firmei lui Cotabita a fost 2015, csnd s-a bucurst de un profit de 81.818 lei, iar cel mai prost a fost 2016, cand pierderea a fost de 131.788 de lei.

Nici ultimii doi ani nu au mers prea bine!  In 2017, Taktix Media SRL a obtinut un profit de doar 67 de lei, in timp ce in 2018 s-a inregistrat o pierdere de 23.053 de lei.

Citește și: Motive pentru a colabora cu o firma de recrutare si plasare a fortei de munca!

Bilantul firmei pe ultimii  6 ani arata ca aceasta i-a adus artistului o pierdere semnificative – 115.822 de lei. Daca mai punem si datoriile, care erau la finalul lui 2018, de 98.208 lei, reiese ca Taktix Media SRL i-a provocat lui Cotabita o gaura financiara de 214.030 lei, respectiv 50.000 de euro.

Era de asteptat ca Gabriel Cotabita sa sufere un colaps financiar! In 2015, cand artistul a suferit un atac cerebral care l-a tinut in coma aproape o lune, acesta a investit sume mari in tratamentele sale.

 “Cotabiţă a avut nevoie de mulţi bani pentru tratamente! După accident, a făcut multe investigaţii, a mers la recuperare şi, fireşte, şi-a cumpărat medicamente care au fost extrem de costisitoare. Aşa s-a ajuns la sume imense, pe care el a încercat să le căştige din spectacole sau din prezenţe la emisiuni, însă nu au fost  suficiente. Totul s-a adunat, fiindcă tratamentele au fost scumpe”, au dezvaluit persoane apropiate lui Cotabita pentru WOWbiz.ro.