Detalii incredibile despre Liviu Dragnea! Un apropiat a dezvaluit ce face fostul lider PSD in inchisoare: „Nu se uita la televizor”

S-a aflat - Dragnea
Detalii incredibile despre Liviu Dragnea! Un apropiat a dezvaluit ce face fostul lider PSD in inchisoare: "Nu se uita la televizor"

Detalii incredibile despre Liviu Dragnea! Un apropiat a dezvaluit ce face fostul lider PSD in inchisoare: „Nu se uita la televizor”

Dezvaluiri de ultim moment despre perioada pe care o traverseaza Liviu Dragnea! Codrin Stefanescu a declarat ca fostul lider PSD este un detinut politic si refuza sa se mai uite la televizor dupa ce colegii au ales sa se dezica de el.

Codrin Stefanescu, fostul secretar general al PSD, sustine ca l-a vizitat pe Liviu Dragnea la inchisoare, iar in acest moment el este un „detinut politic”.

Mai mult decat atat, Stefanescu spune ca Liviu Dragnea a ales sa nu isi mai petreaca prea mult timp in fata televizorului, asta dupa ce a observat ca foarte multe persoanje din PSD s-au indepartat de el.

”Liviu Dragnea este un om foarte puternic, foarte demn și foarte curajos. Eu sper ca foarte mulți colegi să nu se delimiteze de Liviu Dragnea. Eu vreau să le amintesc că mulți colegi au căzut la datorie în lupta cu statul paralel. Eu sper ca partidul să nu uite că în această bătălie foarte strânsă mulți colegi din țară au căzut.

Probabil, dar cred că nu se uită la televizor tocmai din acest moment. Liviu Dragnea este un deținut politic în acest moment. Este cuprins de anumite sentimente când vede că se întâmplă lucruri ciudate în partidul pe care l-a condus. Încearcă să se delimiteze puțin de situația asta. Mi-a spus că este puternic, este demn, că-și va duce crucea până la capăt. Eu sunt pe lista de vizitatori și am să mă duc la el atunci când iese din perioada de carantină. (…) Sunt momente delicate pentru partid (…) sunt lucruri care trebuie reglate și trebuie să spunem lucrurilor pe nume (…) Văd că ne cam uităm camarazii din partid, în momentele grele. Eu cred că ar trebui să ajutăm inclusiv familia colegilor aflați la ananghie.

Nici măcar nu-i trecea prin cap că va fi executat pe o astfel de speță. Nimeni din partid nu credea așa ceva. Nu am crezut nici măcar la referendum, când un lider de partid a chemat lumea la vot împotriva unui dictator, împotriva unui monstru care a condus România.”, a spus Codrin Stefanescu, la Antena 3.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X