Detalii INCENDIARE din asternuturi! Cum faceau AMOR Bianca Dragusanu si Victor Slav: „Ca sa facem sex, trebuia sa te…”

Detalii INCENDIARE din asternuturi! Cum faceau AMOR Bianca Dragusanu si Victor Slav: „Ca sa facem sex, trebuia sa te…”
Detalii INCENDIARE din asternuturi! Cum faceau AMOR Bianca Dragusanu si Victor Slav: "Ca sa facem sex, trebuia sa te..."

Detalii INCENDIARE din asternuturi! Cum faceau AMOR Bianca Dragusanu si Victor Slav: „Ca sa facem sex, trebuia sa te…”

Victor Slav si fosta sa sotie, Bianca Dragusanu, au fost invitati in cadrul emisiunii ‘Vulurii de noapte’, show la care nu s-au ferit sa ofere dezvaluiri explozive despre viata lor de cuplu.

Printre mai multe dezvaluiri, Victor Slav a povestit cum facea amor cu Bianca Dragusanu, pe vremea cand formau un cuplu. Prezentatorul TV sustine ca trebuia sa isi anunte partenera de viata cu 24 de ore inainte, pentru a putea fi pregatita.

„Bianca, mi-ai reproșat că nu îți fac suficiente complimente. Îți spun acum: ești frumoasă, ești înaltă, ești slabă, ești mama perfectă. Dar cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă. Țin să precizez încă de la început, înainte să înceapă orice discuție că te iubesc.

Tot pentru că ești fosta mea nevastă. De când nu mai suntem împreună s-au diminuat considerabil și oglinzile prin casă; apropo de ce vorbeam mai devreme. Îmi aduc aminte că dintre noi lipsea total comunicarea. Cum poți vorbi cu o femeie, care și în bucătărie, când face o simplă omletă pozează ca pentru VOGUE?

Nu știți ce înseamnă să fii obosit, să vrei să vezi un film liniștit pe canapea și să auzi lângă tine suspine înfundate. Întrebi firesc: «Ce ai?». Vine replica: «Nimic!», întreb din nou: «Iubito, ce s-a întâmplat?». Tăcere. O iei de mână, faci ochii mici de compasiune și îi spui: «Ce s-a întâmplat, iubito, mie poți să îmi spui orice, știi doar». Se uită la tine cu ochii în lacrimi, disperată și-ți aruncă bomba: «M-am îngrășat 100 de grame».

Și un singur lucru mai vreau să spun: ca să facem sex, trebuia să te anunț cu minimum 24 de ore înainte, să ai timp să te pregătești”, a declarat Victor Slav.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X