Detalii HALUCINANTE în cazul Caracal! Remus Rădoi, controversatul om de afaceri la care au apelat anchetatorii în cazul dispariției Alexandrei și nu numai, a fost citat de procurorii DIICOT, potrivit digi24.ro.

Redăm mai jos ultima devzpluire făcută de Remus Rădoi:

Remus Rădoi: Există două posibilităţi. Ori în legătură cu plângerea pe care eu am făcut-o către DGA şi apoi către Secţia specială de investigare a magistraţilor, în care arătam că sunt nereguli la DIICOT Olt şi Poliţia Caracal. Ori cu privire la cazul respectiv, am înţeles că chiar procurorul de caz e cel care vrea să audieze, probabil pentru a afla informaţii care să ducă la aflarea adevărului.

Citește și: Ce tatuaj are Gheorghe Dinca in zona intima si ce semnificatie are! Abia acum s-a aflat

Reporter: Spuneaţi că aţi vorbit cu un secretar de stat în MAI ?

Remus Rădoi: Da.

Reporter: Sub ce formă?

Remus Rădoi: Sub forma unei audienţe legale, faţă în faţă. Există oportunitatea de a face o cerere prin care apoi să beneficiezi de o audienţă.

Reporter: Ce i-aţi spus?

Remus Rădoi: Am lăsat si un memoriu care a fost direcţionat către DGIPI, mi s-a recomandat să îl las la DGIPI. Apoi, DGIPI a trimis un comunicat înapoi către MAI în care spuneam că ce eu arătam e veritabil, e adevărat.

Azi, la Poliţia Caracal sunt audiaţi martori care pot oferi informaţii relevante. Cazul Caracal a scos la iveală o întreagă rețea de legături periculoase țesute, de-a lungul anilor, între oameni de afaceri controversați din Olt și cei care ar fi trebuit să vegheze la aplicarea legii.

Digi 24 a vorbit cu Remus Rădoi, cel căruia poliția județeană îi cerea ajutor pentru localizarea Alexandrei. El a spus că a colaborat legal cu Nicolae Alexe, demis de la omanda IPJ Olt după scandal, și a arătat cu degetul la legăturile periculoase ale rivalului său.

Reporter: Considerați că există interlopi?

Remus Rădoi, om de afaceri: Depinde ce definim ca interlop. Dacă mergem după dicționar, persoană suspectă, dubioasă. Dacă vorbim de infractori, da, grupuri organziate de crimă organizată există în zonă și îmi asum să spun asta pentru că sunt dovedite de DIICOT.

Reporter: Controlează aceste grupări poliția sau o parte a poliției?

Remus Rădoi: Din ceea ce reieșea din acest ultim dosar, aveau legături strânse cu poliția sau cel puțin comunicau foarte des. De aici se ridică și întrebarea: de unde comunicarea?

Acesta a mai spus că l-a sprijinit pe comisarul Alexe să obțină mărturiile victimelor rivalului său, Nicolae Oacă, plasat de trei luni sub control judiciar.