Detalii explozive! S-a aflat cine este NEPOTUL CELEBRU al criminalului din Caracal. Nimeni nu se astepta sa fie vorba de el!

Sora vitrega a monstrului din Caracal face parte din putinii membri ai familiei care au hotarat sa vorbeasca deschis despre tragedia care a ingrozit Romania.

Sunt putini cei care stiu ca unul dintre fiii femeii, implicit nepot al lui Gheorghe Dinca, este un cantaret celebru de muzica populara, potrivit cancan.ro. 

Rudele lui Gheoghe Dinca sunt consternate de acuzatiile care i se aduc barbatului, ba chiar sunt apropiati care spun ca nu il vad in stare sa comita asemenea atrocitati! In cazul Janei Barbulescu, sora vitrega a criminalului din Caracal este ferm convinsa ca barbatul nu are cum sa fie autorul crimelor pe care si le-a insusit.

Citește și: Drama ascunsa a lui Alexandru Arsinel: "Sotia mea nu merita ce ..."

Am și plâns, nu mai am poftă nici să mai mănânc. Eu nu cred că a făcut așa ceva. Și el are copii.

– Dar a mărturisit.

– Cred că a spus-o că i s-a urât. Să se termine odată cu mine, să nu mă mai poarte de colo, colo… Și nu știu, s-ar putea acuma să se fi îmbolnăvit ceva, că vă dați seama, atâta singurătate… O viață întreagă cât a trăit acolo, singur, singur. Copiii nu au mai venit, ea (n.red. – soția) nici atât. Sunt ani de zile de când stă așa. Îmi pare rău de el, că se distruge și el, cu atâta suferință. Vă zisei, singurătatea asta nu i-a prins bine, sub nici o formă. Adevărul ăsta e: singurătatea e cea mai grea boală. Nici pentru el nu a fost ușor. Eu îl cred“, a declarat, pentru Libertatea, Jeni Bărbulescu.

Unul dintre băieții femeii este cântăreț de muzică populară, foarte apreciat și invitat de seamă la mai toate emisiunile de folclor. Printre altele, artistul este și solist vocal al Ansamblului ”Doina Oltului”. Cu siguranță, relația lui cu unchiul său, Gheorghe Dincă, nu era una apropiată, de vreme ce nici mama lui nu-l vizita.