Detalii EXPLOZIVE! Adevarul despre RELATIA intortocheata dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi: „Nu ii iese din cuvant”

Detalii EXPLOZIVE! Adevarul despre RELATIA intortocheata dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi: „Nu ii iese din cuvant”
Detalii EXPLOZIVE! Adevarul despre RELATIA intortocheata dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi: "Nu ii iese din cuvant"

Detalii EXPLOZIVE! Adevarul despre RELATIA intortocheata dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi: „Nu ii iese din cuvant”.

Au iesit la iveala noi dezvaluiri incredibile despre povestea de dragoste dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi! Chiar daca s-au impacat si au plecat impreuna intr-o vacanta de lux, surse apropiate anturajului sustin ca relatia celor doi este un complicata.

„Sunt împreună, este real sută la sută. Însă, nu avem doar lapte și miere aici! Totul este la extreme în relația asta, iar Bianca nu îi iese din cuvânt lui Alex. Situația nu îi este confortabilă, chiar dacă pare că o acceptă… Vom vedea și cum va reacționa în viitor, căci și ea este o fire vulcanică, iar ulciorul… nu merge de multe ori la apă. Cert este că discuțiile lor au legătură cu gelozia.

În ciuda faptului că nu recunoaște, afaceristul este posesiv, vrea să dețină controlul, lucru greu de realizat, căci și Bia este obișnuită să aibă ultimul cuvânt! Are și de ce pentru că este o femeie care arată bine, este realizată financiar, astfel că poate merge oriunde în lume, călătorește la business class, stă în hoteluri de fițe și se plimbă prin cele mai scumpe magazine, pe banii săi.

În concluzie este o persoană puternică și greu de înlocuit din viața cuiva. De aceea, pe undeva, ei chiar seamănă, atât fizic, cât și ca fel de a fi și a de trăi pe picior mare. Fără exagerare, sunt ca două săbii în aceeași teacă… surpriză însă, se atrag ca doi magneți”, au dezvaluit surse din apropierea Biancai Dragusanu pentru wowbiz.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X