Detalii despre starea de sănătate a Danielei Crudu!  Duminică, Daniela Crudu, fosta asistentă TV, a trecut prin momente greu de imaginat. A fost bătută cu bestialitate de iubitul său. Acum, ea a mărturisit la Xtra Night Show că starea sa de sănătate nu s-a îmbunătățit deloc.

Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora

„Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

În urma bătăii primite, Daniela Crudu a suferit un traumatism cranio-facial, entorsă de gleznă și fractură de piramidă nazală, aceasta din urmă necesitând operație.

Vedeta TV a declarat că nu vrea să depună plângere împotriva iubitului croat deoarece îi este frică să nu i se întâmple ceva și mai rău.

”Daniela era foarte speriată și plângea atunci când a fost rugată de polițiști să dea declarați. Tremura toată, nu putea să fie coerentă și spunea întruna ”mi-e frică”, ”mi-e frică”, nu vreau să depun plângere împotriva lui, nu vreau să mi se întâmple ceva și mai rău”, au spus martorii prezenți la fața locului.