}

Detalii despre cel care a câștigat Selecția Națională Eurovision 2019! Ce a spus Mihai Trăistariu despre Ester Peony : „Mă bucur că juriul internațional a făcut dreptate…”

Detalii despre cel care a câștigat Selecția Națională Eurovision 2019! Ce a spus Mihai Trăistariu despre Ester Peony : „Mă bucur că juriul internațional a făcut dreptate…”
Detalii despre cel care a câștigat Selecția Națională Eurovision 2019! Ce a spus Mihai Trăistariu despre Ester Peony : „Mă bucur că juriul internațional a făcut dreptate...”
Autor:

Detalii despre cel care a câștigat Selecția Națională Eurovision 2019! După rezultatul Finalei Eurovision România 2019, Mihai Trăistariu a făcut un comentariu legat de Ester Peony, cel care va reprezenta România la Tel Aviv, al Eurovision Son Contest 2019.

Mihai Trăistariu a fost mulțumit de decizia juriului, al cărui punctaj a cântărit mult la rezultatul final al Selecției Naționale: „Dacă mă bucur de ceva în seara asta la Eurovision … mă bucur că juriul internațional a făcut dreptate! Așa cum am preconizat … Ester a câștigat! Fără pile, fără telefoane, fără impresari, fără wildcard-uri inventate, fără susținerea sufocantă și fake a caselor de discuri, fără influențele morbide și distructive ale celor 10 fani Eurovision România care au câte 30 de conturi false fiecare …”, a scris artistul, pe Facebook.

„Ester a venit, a cântat, a transmis … Piesa ei era prea faină să nu câștige! Iar cel mai fredonabil refren (Daina) … a luat punctaj mare. Pentru că juriul n-a ținut cont de „părerea” publicului … Public influențat în toată această perioadă de sutele de conturi false, care apar ca ciupercile … fix în perioada Eurovision”, a menționat cântărețul, pe Facebook.

Menționăm că Ester Peony a câștigat Finala Eurovision România 2019, care a avut loc duminică, la Sala Polivalentă din București. A obținut 65 de puncte, în timp ce Laura Bretan, care a terminat a doua, a obținut 60 de puncte. Pe locul 3 s-a clasat Bella Santiago, cu 58 de puncte.

Mihai Trăistariu s-a înscris la Selecția Națională 2019, însă s-a retras înainte de semifinale.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X