Detalii de ultima ore despre stare lui Florin Busuioc. Din pacate, medicii au facut ANUNTUL: „Sansele de supravietuire …”

Dupa ce a ajuns in stare grava la spital in urma unui infarct, medicii sunt de parere ca starea de sanatate a lui Florin Busuioc s-a ameliorat, ba chiar se pune problema externarii.

„Florin Busuioc a venit la spital în stare foarte gravă. A avut un vas mare de sânge complet obturat la inimă. După ce i-am montat un stent, putem spune că pacientul se simte mult mai bine. Are tensiunea 12.7, dar este în continuare intubat şi ventilat mecanic, starea lui generală fiind monitorizată de aparate. Nu este conştient, fiind în continuare sedat. Dacă nu se făcea această procedură în regim de urgenţă, şansele de supravieţuire ar fi fost minime.

Din păcate, aici la clinică, noi nu aveam personal medical suficient. Operaţia a durat puţin, dar mobilizarea a fost mai grea”, informeaza dr. Silviu Trasca, medicul care l-a operat pe Florin Busuioc.

Medicul a mai spus ca exista posibilitatea ca Florin Busuioc sa fie operat inca o data.

Este adevărat că domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sânge de la inimă, care nu erau însă de operat în acel moment de urgenţă, de infarct acut. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca să salvăm pacientul. Nu ştiu exact ce strategie au acum colegii de la C.C. Iliescu după evoluţia pacientului”, a mai spus Paul Trașcă, conform wowbiz.ro.