Detalii cutremuratoare! S-a aflat cum si-a pierdut Silviu Prigoana piciorul. Tatal omului de afaceri a povestit cum s-a intamplat ACCIDENTUL: “A fost o tragedie.”

Tatal lui Silviu Prigoana si-a deschis sufletul si a oferit marturisiri cumplite despre momentul in care fiul sau a trecut printr-un accident in urma caruia a ramas fara un picior.

In urma cu multi ani, Silviu Prigoana a trait drama vietii sale! Omul de afaceri a ramas fara un picior in urma unui accident de munca. Invitat in cadrul emisiunii ‘Refresh By Oana Turcu’, difuzata de Antena Stars, tatal afaceristului a retrait acel moment cutremurator.

Citește și: Drama unei jurnaliste de la TVR: Corpul mi s-a învinețit

„A fost o tragedie. Şi în special pentru mama lui. Era noaptea, cam pe la ora 12. Era de serviciu la fabrica de spirt, iar vis-a-vis de fabrica de spirt locuiam noi. Şi a venit unul dintre colegi şi a spus:

«Tati Prigoană, Silviu e la spital, că s-a accidentat un pic la picior». Gata, repede, ne-am dus acolo şi, când a spus medicul care e situaţia, gata, am crezut că se sfârşeşte lumea asta cu totul!”, a declarat Vasile Prigoana in cadrul emisiunii, potrivit spynews.ro.