Destăinuiri ȘOCANTE! Carmen Șerban, ADEVĂRUL SURPRINZĂTOR despre infidelitate: „Dacă el mă înşală…”

Destăinuiri ȘOCANTE! Carmen Șerban, ADEVĂRUL SURPRINZĂTOR despre infidelitate: „Dacă el mă înşală…”
Destăinuiri ȘOCANTE! Carmen Șerban, ADEVĂRUL SURPRINZĂTOR despre infidelitate: „Dacă el mă înşală...”
Autor:

Destăinuiri ȘOCANTE! Interpreta de muzică de petrecere Carmen Șerban și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi din fața micilor ecrane și a vorbit despre viața și temerile ei.

„Va întâlni pe cineva în februarie, atunci este prescris. Şi în august, se va ocupa foarte mult de partener, încât îi va înlătura pe toţi cei dragi ei. Totuşi, ei îi e frică de „pentru totdeauna”. Frica este într-adevăr întemeiată”, i-a spus un specialist în numerologie lui Carmen Șerban la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Nu este o frică. Este o percepţie a realităţii. Nu sunt încurajată în sensul ăsta. Nici măcar un exemplu în lumea asta, de fidelitate absolută, în toate cuplurile pe care le cunosc. Un angajament în faţa lui Dumnezeu înseamnă extrem de mult. Dacă el mă înşală, mă determină forţat să încalc angajamentul”, a spus Carmen Șerban.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X