}

Despărțirea lor a ȘOCAT LUMEA! Viitoarea mireasă a pus PUNCT. Află MOTIVUL REAL al separării dintre ei

Feb 5, 2017; Houston, TX, USA; Recording artist Lady Gaga shows photos to Christian Carino before Super Bowl LI between the Atlanta Falcons and the New England Patriots at NRG Stadium. Mandatory Credit: Robert Deutsch-USA TODAY Sports *** Please Use Credit from Credit Field ***
Despărțirea lor a ȘOCAT LUMEA! Viitoarea mireasă a pus PUNCT. Află MOTIVUL REAL al separării dintre ei
Autor:

Despărțirea lor a ȘOCAT LUMEA! Viitoarea mireasă a pus PUNCT după 3 ani. Află MOTIVUL REAL al separării dintre ei

Lady Gaga a pus punct relației cu Christian Carino, logodnicul ei. Deși formau un cuplu solid, celebra cântăreață din America a hotărat sa puna punct povestii lor de iubire exact în momentul în care fanii lor așteptau să primească vești legate de căsătorie.

Celebra cântăreață și actriță nominalizată la premiile Oscar, trebuiă să treacă din nou peste o despărțire, aceasta fiind a doua ei relație ruptă în mai puțin de 3 ani, scrie Reuters.

Un apropiat al artistei a declarat pentru presă că relația dintre ea și Christian Carino, care este de asemenea și angetul ei, s-a terminat. Din păcate acesta nu a dat mai multe detalii în legătură cu logodna ruptă.

„Pur și simplu s-a terminat. Relațiile se mai și termină uneori. Nu este o poveste lungă și dramatică”, a declarat o sursă ce a preferat să rămână anonimă.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X