DESPĂGUBIRE URIAȘĂ! Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu fiul lui Prigoană

DESPĂGUBIRE URIAȘĂ! Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu fiul lui Prigoană
DESPĂGUBIRE URIAȘĂ! Adriana Bahmuțeanu a câștigat procesul cu fiul lui Prigoană

Este dificil să ții cont de numărul de împăcări și despărțiri dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Mai ușor este, însă, să urmărești banii care s-au dus dintr-un cont într-altul, de fiecare dată când între cei doi a ieșit scandal. De dragul soției sale, Prigoană îi sponsorizează, acum, un atelier de croitorie. Însă, nimic nu se poate compara cu despăgubirea uriașă pe care Adriana Bahmuțeanu o va primi de la fiul cel mare al lui Silviu Prigoană, Honorius.

Motivul procesului care s-a încheiat cu această soluționare este concedierea Adrianei din funcţia de director media la Etno TV. La ultimul divorț, Honorius a concediat-o pe Adriana Bahmuțeanu. Vedeta TV s-a considerat nedreptățită și l-a dat în judecată pe Honorius, patronul firmei Rosal Grup, de care aparținea și televiziunea Etno TV.

Vineri, Adriana a aflat că a avut câştig de cauză şi are şanse să primească în jur de 150.000 de euro drept despăgubiri:  “Acum aştept să intre banii în cont. Chiar dacă mă voi reangaja, nu am de gând să renunţ la emisiunea pe care o prezint la Antena 2. Mă bucur că s-a făcut dreptate”, a declarat Adriana pentru Libertatea.ro.

Adriana le-a cerut magistraţilor să anuleze decizia de concediere, să dispună reangajarea sa pe funcţia de director media, să oblige societatea la plata de despăgubiri civile egale cu salariile pe care ar fi trebuit să le primească de la sfârşitul lunii septembrie şi până când va fi reîncadrată în funcţie, precum şi la achitarea lefurilor restante din perioada 1 octombrie 2009 – 27 septembrie 2012, timp în care vedeta lasă impresia că a muncit gratis.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X