Desi este sotia Printului Charles de ani buni, multi nu o pot ierta ca i-a luat locul lui Lady Di. Cum arata in trecut cea mai celebra amanta regala!

Camilla Parker Bowles este cea mai faimoasă amantă regală a secolului XX. Deşi ignoră majoritatea convenţiilor asociate în mod tradiţional femeilor din categoria ei, Camilla a izbutit să cucerească inima moştenitorului tronului britanic, Prinţul Charles.

Povestea dintre Camilla şi Charles este bine cunoscută. Prima lor întâlnire, pe un teren de polo bătut de ploaie, a trecut neobservată;ea încă se mai numea Camilla Shand, o tânără aristocrată dornică de distracţie, care, deşi era udă până la piele şi purta haine de grajd, nu a ezitat să se prezinte prinţului, în timp ce acesta mângâia coama udă a poneiului ei. Au sporovăit mai mult de o oră. La un moment dat, Camilla i-a amintit că străbunica ei fusese amanta stră-străbunicului lui. Era în 1970, iar Camilla avea pe atunci douăzeci şi trei de ani, iar Charles, douăzeci şi doi, potrivit historia.ro.

Una dintre marile frustrări ale Dianei era faptul că, în ciuda frumuseţii sale şi a gustului său desăvârşit, nu putea concura cu amanta soţului ei, care era şi mai bătrână, şi mai urâtă şi mai puţin populară în cercurile mondene.

Citește și: Un nou scandal zguduie Casa Regală. Tronul Reginei Elisabeta se clatină?

La o petrecere de ziua surorii Camillei, Annabel, Diana se hotărî să o înfrunte pe amanta soţului său. Seara târziu, Diana îi surprinse pe Charles şi Camilla sporovăind cu alţi câţiva invitaţi. Ceru să îi vorbească între patru ochi Camillei. Toţi se retraseră, inclusiv Charles, care vădea oarecare reţineri. Diana era „calmă, de un calm ucigător”, îşi amintea ea mai târziu. Potrivit uneia din versiuni, se pare că Diana ar fi întrebat-o pe Camilla cu umilinţă:„Unde greşesc? Ce e în neregulă cu mine? Ce îl face să te dorească pe tine şi nu pe mine?”După altă versiune, ea se pare că i-ar fi spus Camillei, care nu era deloc în apele ei:„Află că ştiu exact ce este între tine şi Charles;nu m-am născut ieri.”În acest punct, interveni alt oaspete, dar Diana continuă:„Îmi pare rău că vă stau în cale. Îmi dau seama că asta trebuie să fie teribil pentru voi. Nu mă luaţi drept o idioată.”Potrivit versiunii unuia dintre participanţii la petrecere, Diana a întrebat cu glas tare în faţa tuturor:„De ce nu îl laşi în pace pe soţul meu?

„Ai tot ce și-ar putea dori un om. Poți avea orice bărbat din lume și aid oi copii frumoși. Ce ai putea să îți dorești mai mult?”, a fost răspunsul Camillei, care nu se simțea deloc în apele ei.

Diana i-a răspuns: „Îl vreau pe soțul meu”.

La data de 9 decembrie 1992, Palatul Buckingham anunţă că Charles şi Diana urmau să se despartă. În iunie 1994, într-un documentar de televiziune, Prințul Charles a recunoscut că, după cinci ani petrecuţi cu Diana, căsnicia lor nu mai putea fi salvată, iar el şi Camilla Parker-Bowles deveniseră amanţi. „A fost prietena mea de foarte multă vreme şi va rămâne încă mult timp de acum încolo”, a explicat el.