Descoperiri incendiare. Cum fac AMOR turcoaicele? Nimeni nu le poate egala. Iata cum se desfasurau practicile sexuale

Chiar dacă Coranul recomandă sexul, dar nu și desfrânarea, femeile din Turcia care își pierd virginitatea înainte de căsătorie sunt văzute de societate ca niște prostituate.

Având în vedere că virginitatea este strict legată de onoarea familiei din care provine fata riscă în anumite comunităţi musulmane tratamente violente şi mutilante, uneori chiar pedeapsa cu moartea.

Bărbații, liberi ca pasărea cerului

În schimb, bărbații necăsătoriţi pot însă face sex oricât de mult doresc. Adulterul este strict interzis și în Coran, regulă valabilă pentru ambele sexe. Masturbarea, pornografia, relaţiile extraconjugale, homosexualitatea, ephebofilia, pedofilia, parafiliile, relaţiile incestuoase şi sexul anal sunt interzise, însă este permis sexul oral, acesta echivalând cu sărutul, scrie psiholog-constanta.ro.

Femeile nu au voie să vorbească cu nici un bărbat înainte să se căsătorească, iar după nuntă discuţiile cu bărbaţii sunt admise doar în prezenţa soţului; multora dintre fete nu le este permis să aibă telefon mobil tocmai pentru a limita tentaţia. Sexul anal este preferat de multe tinere, chiar dacă pare paradoxal, pentru că aceasta este unica metodă să își păstreze onorarea.

Cum devine un bărbat…nebărbat

Chiar dacă cultura islamică nu glorifică sexul frumos așa cum o fac mulți din europeni, dragostea dintre doi soți este sacră. Conform regulilor, dacă un bărbat musulman îşi neglijează sexual soţia, el nu mai este considerat bărbat.

In privinţa poziţiilor sexual, nu există restricţii , soţia fiind considerată “o pajişte a bărbatului, pe care poţi călca aşa cum doreşti”, după cum stă scris în Coran.