Vedeta postului Realiatea TV, jurnalista Denise Rifai, a afirmat, sâmbătă, că în cazul crimelor odioase de la Caracal, prima demisie ar fi trebuit să fie cea a premierului Viorica Dăncilă, un fel de Dorel al României. Prezentatoarea TV a comentat declarațiile prim-ministrului despre cazul celor două fete dispărute din Caracal.

Femeia asta trebuie să plece acasă, această Dorel al României trebuie să plece, ne-a zis că fetiţa decedată a sunat la 112 la 11 noaptea. Dacă nu voia să facă un gest normal, de politician cum s-a dovedit foarte prost, trebuia să vină de mânî cu şeful STS şi să ne spună ce s-a întâmplat. Dacă înţelegea, zicea «Eu nu pot să fiu premier» şi îşi punea demisia pe masa”.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

În acest context, ca justificare, Rifai a mai spus că o asemenea crimă cutremurătoare de la Caracal s-ar datora faptului că actuala guvernare a pus în libertate foarte mulţi violatori şi criminali din dorinţa de a relaxa legislaţia.

Femeia asta e o ruşine la adresa României, trebuie să plece acasa de urgenţă, e prima demisie pe care trebuie să o vedem. Dăncilă conduce un partid care a facut posibila eliberarea condamnaţilor prin recurs compensatoriu. Eliberarea violatorilor şi cirminalilor din dorinţa lor de a relaxa legislaţia pentru că infractorii să nu-şi mai execute pedepsele, nu are dreptul să vorbească despre referendum. Cum să-şi permită primul Dorel al ţării să ceară partidelor să nu politizeze, când ea doar asta a facut, păi nu-i este ruşine?”

a mai afirmat jurnalista, potrivit realitatea.net