Denise Rifai o spulbera pe Viorica Dancila! Cum a aparut prezentatoarea TV in emisiune: “M-am gandit sa venim in intampinarea acestei noi personalitati politice”

Stilul vestimentar abordat de Viorica Dăncilă a fost ținta celebrei prezentatoare de la Realitatea TV, Denise Rifai.
Realizatoarea emisiunii „Legile puterii”, de la Realitatea TV, Denise Rifai, şi-a accesorizat coafura cu o broşă, în dorinţa de a parodia apariţiile premierului Viorica Dăncilă.

„Şi pentru că Viorica noastră este eroina zilei, m-am gândit să venim în întâmpinarea acestei noi personalităţi politice cu idei noi de design vesttimentar. Sigur, mie îmi plac creatorii români aşa cum este şi creatorul care a realizat accesoriul pe care-l port pe cap astă-seară, şi care, desigur, cuprinde şi celebrele broşe cu cristale şi perle ale ducesei de la Videle.

Citește și: Eliminare cu cântec la Kanal D. Discuții aprinse între concurenți de la „Survivor Romania”

Şi între broşe şi parfumuri fine, în turneul de peste weekwend, ai noştri politicieni au deschis iar un subiect care ne ustură pe noi toţi în această ţară superbă, imposibil de vizitat din lipsa drumurilor. Viorica noastră a pus din nou pe masa subiectul autostrăzii Comarnic-Braşov”, a spus Denise Rifai în deschiderea emisiunii de luni seară.