Denise Rifai în pericol?  O jurnalistă, care a fost numită de Orban în funcția de consilier de stat la cabinetul vicepremierului Raluca Turcan, revine în forță pe micul ecran. De ce se teme predecesoarea lui Rareș Bogdan?

După ce guvernul Orban a căzut, Marinela Mititelu va reveni la Realitatea Plus. Jurnalista va ocupa funcția de Director de programe la Realitatea Plus și va prezenta emisiunea realizată în trecut de Rareș Bogdan, ”Jocuri de Putere”.

Așadar,  Marinela Mititelu  va modera, alături de Costi Rogozanu, emisiunea „Jocuri de Putere”, de luni până joi, de la ora 23. Jurnalista a făcut primele declarații pentru g4media.ro despre revenirea pe sticlă.

Citește și: Ultima oră! Raed Arafat, despre starea de sănătate a românilor depistați cu noul coronavirus

”Este o provocare nouă. Știu că nu este deloc o misiune ușoară, dar am încredere că, împreună cu echipa – oameni pe care îi știu de ani de zile – vom reuși să creștem noul proiect Realitatea Plus. Suntem o echipă dedicată, care s-a dezvoltat profesional în această stație. Vlad Nichita este noul redactor-șef, iar Liviu Cumpăt și-a asumat coordonarea echipei de editori. Voi modera, alături de Costi Rogozanu, emisiunea „Jocuri de Putere”, de luni până joi, de la ora 23. Timp de două ore, vom sintetiza informațiile zilei și vom analiza subiectele controversate, alături de nume importante din presă și din politică. Mă întorc cu o perspectivă unică asupra evenimentelor, convinsă că politica nu este un scop în sine”, a declarat Mititelu pentru g4media.ro.